Foto: Damir Dervisagic

Ups

ZA DLAKU NEPRIJATAN SUSRET: Kubura zbog ljubavnice ispalio Vujketa!

Spasao se: Aleksandar Srećković odlučio da ne ode na žurku Dragana Vujića, gde je trebalo da dođe sa ženom Marijom, jer je čuo da se tamo nalazi i njegova bivša Petra Radivojević

Stars
> 23:50h

Aleksandar Srećković Kubura i njegova žena Marija izostali su s rođendanske proslave Dragana Vujića Vujketa jer je na spisku zvanica bila i glumčeva bivša ljubavnica Petra Radivojević.

Pozvao na žurku bivše ljubavnike... Dragan Vujić Vujke

Uplašio se susreta Glumac je svom kolegi telefonom čestitao 50. rođendan, ali se u kafiću Pozorišta na Terazijama, gde je prošle srede bila upriličena žurka, nije pojavio. Kubura je saznao da će Petra, s kojom je raskinuo da bi sačuvao dve decenije dug brak, doći na žurku, pa je rešio da ne prisustvuje zabavi i na taj način je izbegao neprijatan susret sa devojkom s kojom je mesecima varaoženu. On se najviše plašio susreta između Marije i Petre jer bi tada došlo do skandala. I Petra je znala da je Kubura sa ženom na spisku zvanica, ali se ona nije povukla i pojavila se na proslavi.

Preljuba... Kubura i Petra letos u Zemunu

Postavila uslove - Marija je Kuburi oprostila prevaru, ali mu je postavila uslove koje mora da ispoštuje da bi njihov brak i dalje trajao. Jedan od njih je da izbegavaju odlaske na mesta gde bi Petra mogla da se pojavi. S obzirom na to da su Kubura i Petra i dalje u kontaktu ali nisu zajedno, on je odlučio da bi bilo najbolje da sa žurke izostane zarad mira u kući - priča naš izvor. U dobroj zabavi uživali su Sloboda Mićalović, Jelena Jovičić, Nenad Nenadović sa suprugom Snežanom, Ivana Knežević i mnogi drugi. (LJ. S.)