Foto: Instagram

Neočekivano iznenađenje

(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ: Venčanje će biti do kraja godine, neobično kao i veridba

Još nismo ništa precizirali oko venčanja, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud, kaže pevač

Stars
> 17:42h

Nikola Rokvić priredio je spektakularan doček Nove godine na bini ispred skupštine grada Beograda, koji će dugo pamtiti, kako građani tako i njegova devojka Bojana Barović.

Naime, Nikola je na svom nastupu kleknuo ispred nje i zaprosio je.

"Bila sam potpuno zatečena. Svi su to videli. Nisam ni pretpostavila da je Nikola kupio prsten i da mi sprema takvo iznenađenje" kaže Bojana.

Posle veridbe otišli su u stan, gde su ih čekali njihovi najbliži.

Foto: Printskrin

"Nikola je želeo da napravimo novogodišnju žurku, a ja sam pristala i ne sluteći da će to postati proslava veridbe", priča Bojana, i napominje da ima najlepši verenički prsten, od žutog zlata sa dijamantom:

"Ni sama ne bih bolji izabrala!"

Oni će i dalje živeti malo na američkoj, malo na srpskoj adresi, u zavisnosti od Bojaninih manekenskih angažmana i Nikolinih nastupa. Venčanje će biti, kažu, do kraja godine, a Nikola je uveren da će biti neobično, baš kao i veridba.

"Još nismo ništa precizirali, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud", uz smeh kaže pevač.

Foto: Instagram

Verenički par je nekoliko prethodnih dana iskoristio da se osami.

"Nikola je imao nastup na Jahorini, pa smo odlučili da ostanemo koji dan duže i da uživamo u prvim vereničkim danima", kaže Bojana.

http://www.youtube.com/watch?v=SlKiL_sXWOQ#t=161

(Blic)