Teško podneo poraz Zvezde

LALATOVIĆU KRIV SUDIJA: Očigledno su Glođovića poslali da sudi ovako, sada mogu mirnije da spavaju!

Novi Pazar je ranije danas pobedio aktuelnog šampiona Srbije 2:1, a Lalatović je posle utakmice oštro protestovao kod sudije

Fudbal
> 22:34h

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović okrivio je sudiju Vladu Glođovića za poraz od Novog Pazara u 21. kolu Superlige Srbije. Novi Pazar je ranije danas pobedio aktuelnog šampiona Srbije 2:1, a Lalatović je posle utakmice oštro protestovao kod sudije. Domaći fudbaleri su drugi gol postigli sa penala u 71. minutu. Ovo je bila prva pobeda Novog Pazara u duelima sa Crvenom zvezdom. "Ne mogu da kažem da li je bio penal, dok ne vidim snimak. Očigledno su njega (Glođovića) poslali da sudi ovako, jer nekima smeta što je Zvezda prišla tamo gde je prišla", rekao je Lalatović posle meča i nastavio: "Sada će ti isti moći mirnije da spavaju, jer je prvoplasirani pobegao pet bodova. Do sada im je bilo muka. Sami smo krivi, Luka Jović je imao dve stopostotne šanse, sa dva metra je promašio, potom Katai sa pet metara takođe prazan gol, i usledila je kazna. Posle prvog primljenog gola smo počeli da igramo sjajno, dominirali smo, ali ponavljam promašili smo te šanse".

http://www.youtube.com/watch?v=LIy9ThuD6kc
Lalatović je potom na konferenciji za novinare rekao da žali što njegov tim nije iskoristio nekoliko izglednih šansi u derbi meču 21. kola Superlige.

"Kad ne iskoristite sanše obično usledi kazna. Ne bih da komentarišem da li je bio penal ili nije, očigleno je bio čim su arbitri a dosudili. Posle tog gola kao da je ušao neki strah u moju ekipu i Novi Pazar je zasluženo pobedio. Ostala je žal za propuštenim šansama, na ovako teškom gostovanju svaka prilika mora da se iskoristi. Nismo dobro ušli u utakmicu, nedopustivo je da naš centralni igrač ulazi u dribling sa protivničkim igračima, iz takve situacije Novi Pazar je poveo. Međutim, uspeli smo da izjednačimo, imali dve odlične šanse. Jović je promašio sjajnu priliku, koju je teže promašiti nego dati, ali ne treba mu zameriti, on je još dete, ima samo 17 godina", rekao je Lalatović.

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Crvene zvezde. "Rezultat je odličan, normalno. Kada pobedite tim koji brani titulu, morate biti zadovoljni. Posebno me raduje igra, iako je bilo uspona i padova", rekao je Kosanović i dodao:

"Ovi igrači ne mogu da shvate, da kada se boriš za vrh i igraš sa ekipama sa vrha, tu nema igranja, i ako kažem da neki spoljni igrači Zvezde idu gore, oni idu, i to ne možeš da pustiš".