Foto: Profimedia

Igra sa smrću

ISPOVEST ROBINJE (17): Vezali su me lancima i prodali na aukciji devica

Svakodnevno su me tukli i svaki put sam imala seks sa drugim čovekom. Različiti muškarci su se izređali na meni. Bila je to igra sa smrću, govori devojka

Žena
> 00:00h

Tinejdžerka, pripadnica Jazida, posvedočila je kako su njenu mlađu sestru i nju svakodnevno silovali pripadnici Islamske države, nakon što su prodate na aukciji devica.

Devojka koja ima samo 17 godina, otkrila je da je devet meseci seksualno iskorišćavana i da se konstantno suočavala sa smrću jer su uz seks obavezno išle i batine. Pripadnici Islamske države sipali su joj vrelu vodu na butine kad god je pokušala da se odupre, što je ostavilo strašne opekotine na njenom telu.

Foto: Profimedia

Bila je primorana da recituje odlomke iz Kurana, a kad god bi napravila neku grešku dobijala je batine. Sada je tri meseca trudna i sve vreme doživljava flešbekove i ima košmare o zlostavnjanjima koje je proživela:

"Prodata sam dobro jer sam bila devica. Svakodnevno su me tukli i svaki put sam imala seks sa drugim čovekom. Različiti muškarci su se izređali na meni. Bila je to igra sa smrću", rekla ona.

Tinejdžerka je kidnapovana prošle godine u avgustu, nakon što je Islamska država zauzela grad Sinjar.

Napad je naterao Jazide da pobegnu u planine. Tinejdžerke koje su uhvatili prilikom napada vezali su lancima i odveli na pregled u Raku kako bi utvrdili da su device kako bi ih prodali po najvišim cenama.

Foto: Profimedia

(Dailymail)