Foto: Damir Dervišagić

Svetska zvezda lumpovala u Beogradu

BAHATO SEKSI CICE I VISKI: Ledi Gaga kitila striptizete sa 2.000 evra, Kini plaćao zlatnom karticom

Pevačica tražila da dve devojke igraju samo za nju, pa ih je častila, dok je njen dečko Tejlor Kin zlatnom karticom platio ceh od 300 evra u klubu

Stars
> 00:00h
FOTO: Tviter
FOTO: Damir Dervišagić

Ledi Gaga, koja je pre dva dana doputovala u Beograd, kao što je Kurir prvi najavio, već prve večeri okusila je čari noćnog života srpske prestonice. Ona je s aerodroma „Nikola Tesla“, na koji je sletela sa čak 17 kofera, otišla u hotel „Hajat“, gde ju je sačekao verenik, glumac Tejlor Kin, koji u Srbiji snima film „Šuma“, malo se odmorila i potom otišla u provod.

Pre nego što je izašla u grad pevačica je u apartman, u kojem je prilikom boravka u Beogradu bila smeštena i Bijonse, naručila porciju voća, presvukla se, popravila šminku i otišla u jedan restoran pored Save na pristanište. Pop diva je provokativnim stajlingom privukla poglede prisutnih, a strasti nisu mogli da obuzdaju ni ona ni njen dečko, pa ju je Tejlor u jednom momentu uhvatio za zadnjicu.

Nakon večere, Gaga je poželela lud provod, pa su joj članovi obezbeđenja, koji su iz Srbije, organizovali odlazak u striptiz klubu. - Ledi Gaga je došla s verenikom, još dve žene i tri telohranitelja. Stigli su oko pola sata posle ponoći, pili su viski i na kraju je račun bio oko 300 evra. Glumac ga je platio zlatnom karticom. Gaga je tražila da dve striptizete igraju samo za nju i na kraju ih je častila sa 500 evra. Iako su u klubu želeli da se fotografišu s njom, ona na to nije pristala - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta. Međutim, prema nekim izvorima, Ledi Gaga je striptizeti u gaće ugurala 2.000 evra. Nakon sjajnog provoda, Gaga se s dečkom vratila u hotel, ali umesto u apartmanu opuštali su se u spa-centru, gde su proveli oko dva sata. Sutradan dugo nije napuštala apartman, a onda su kasno sinoć otišli u jedan restoran u blizini hotela "Jugoslavija", gde su jeli ribu.

Gužva OBEZBEĐENJE OTERALO FANOVE Čim se saznalo gde je smeštena Ledi Gaga, njeni fanovi su se okupili pred ulazom hotela. Pošto nikome nije dopušten kontakt s njom, reagovalo je obezbeđenje i oteralo ih.

Skriva se UGAŠENA NAVIGACIJA Tim koji brine o bezbednosti Ledi Gage tražio je agenciji od koje su iznajmili „porše kajen“ da ga skinu s navigacije. Na taj način žele da prikriju njeno kretanje. Inače, oni su rentirali automobil do 7. juna i za to je plaćeno 1.500 evra.