Šokantni detalji

ISPOVEST ŽENE KOJU JE MEDVED ŽIVU ZAKOPAO: Kidao mi je noge dok sam molila za brzu smrt!

Pokušala sam da pobegnem kad sam ga ugledala. Onda sam se setila prijateljice i zaustavila se, a tada je iskoristio priliku i napao me, rekla je Natalija koja je još uvek u bolnici i oporavlja se od napada

Ludi svet
> 22:02h

Natalija Pasternak (55) iz Rusije je žena koju je medved bukvalno zakopao živu kako bi je sačuvao za svoj sledeći obrok. Ona je pokušala da se odbrani od njega i udarila ga štapom po glavi, međutim, onda je shvatila da je bolje da umre nego da doživotno bude invalid.

Fotografija koju su napravili lovci u Sibiru pokazuje kako žena leži prekrivena krvlju i lišćem. Medved je očito mislio da je žena mrtva pa ju je pokušao sakriti i vratiti se posle kako bi je pojeo.

Natalija je po šumi šetala sa svojom prijateljicom Valentinom Gorodetskajom i njenim psom kada se pojavio medved. "Pokušala sam da pobegnem kad sam ga ugledala. Onda sam se setila prijateljice i zaustavila se, a tada je iskoristio priliku i napao me", rekla je Natalija koja je još uvek u bolnici i oporavlja se od napada.

Ona je rekla kako je njena prijateljica udarala medveda štapom, ali je bio prejak da bi popustio. Onda se okrenuo prema Valentini i udario je u leđa. Odmah zatim se vratio ka njoj i nastavio da joj “kida” noge.

"Valentina je nekako pobegla uprkos njenim godinama i pozvala hitnu. Vrištala sam na sav glas da mi neko pomogne", ispričala je Natalija koja je napokon uspela da prohoda, ali uz pomoć ćerke.

Prvi koji je stigao u pomoć je bio lovac Sergej Ivanov. On je rekao da je životinja ženu bukvalno zakopala kao plen.

"Ugledao sam ženu koja je bila skroz zakopana, lice i ruke su joj bile krvave, ali je bila živa i disala je. Pitala me je jesam li ubio medveda, a potom je rekla da je otkopam", rekao je Ivanov.

(Avaz.ba)