Foto: Fb, Damir Dervišgić

Beži od zakona

ANA MARIJA OGORČENA: Vlada učestvuje u rijalitiju, a šta će sudiji da kaže?

Neka se posle niko ne pita zbog čega žene ne prijavljuju nasilje godinama i trpe ga. To je zato jer ih institucije ne štite, govori fitnes instruktorka

Stars
> 00:00h

Voditelj Vladimir Stanojević koji je pretukao bivšu verenicu Anu Mariju Žujović, biće jedan od učesnika nove sezone rijaltija Farma, koja s emitovanjem kreće 28. avgusta.

"Stvarno mi nije jasno kako će moći da učestvuje u rijalitiju i kako je prihvatio poziv. Pored suđenja za nasilje, on ima i tužbu koju sam ja privatno podnela. Šta će da radi, da kaže sudiji da je u Lisoviću u rijalitiju i da ne može da dođe?! Da je pobegao na Farmu od suda?! Svašta", izjavila je Ana Marija i otkrila:

"Prethodno saslušanje otkazano je zbog pada sistema u sudnici, o čemu sam već pričala. Sledeće je zakazano za 1. oktobar, a tada će Farma uveliko trajati. Nadam se da će njegov advokat imati dobro objašnjenje za izostanak sa saslušanja."

Voditelj je i leto proveo van Beograda. Prvo je dvadesetak dana uživao na Kubi, a zatim u Budvi. Trenutno je u Beogradu i navodno se priprema za novu sezonu gledanog rijalitija.

Foto: Damir Dervišagić

Žujovićeva je prokomentarisala da je ne zanima gde je Vlada, niti šta radi, ali je kritikovala pravosudni sistem naše zemlje koji ne brine o žrtvama porodičnog nasilja.

"Ne zanima me kako provodi vreme, ali ne mogu da se ne zapitam da li je to poruka ženama koje trpe nasilje, a nemaju hrabrosti da ga prijave. Muškarac koji pretuče ženu mesecima nakon toga ne biva osuđen, može da propušta ročišta i ni na jedan način nije sankcionisan. Štaviše, može opušteno da putuje, lumpuje i provodi se po popularnim letovalištima. Neka se posle niko ne pita zbog čega žene ne prijavljuju nasilje godinama i trpe ga. To je zato jer ih institucije ne štite", rekla je fitnes intruktorka za Svet.

Vlada je već učestvovao u Farmi 2, a veliku pažnju je izazvao nakon poljupca sa pevačicom Milenom Ćeranić. Zbog toga ni dan danas ne priča sa Nemanjom Stevanovićem koji je tad bio u vezi s pevačicom.