Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Pevačica svakodnevno otkriva starletine tajne

MAJA NIKOLIĆ OTKRILA STANIJINU TARIFU? Moj drug, političar DS platio joj je grupnjak, sve ću reći!

Nišlijka se u dvorištu poverila Tamari Đurić da poznaje sve političare kojima je Dobrojevićeva pružala seksualne usluge

Stars
> 00:00h

Maja Nikolić ne prestaje da provocira Staniju Dobrojević. Starleta je pevačici već na samom ulasku stala na žulj i od tada traje njihov rat. Sve je kulminiralo nakon dolaska s pijace, kad je Nikolićeva Dobrojevićevu nazvala prostitutkom koja je njenom drugu seks naplatila 500 evra. Starleta je uzvratila pevačici provokacijom da je loša majka i da joj je sud zbog toga oduzeo dete. Maja se toliko iznervirala da je ceo dan pričala samo o Staniji, a Tamari Ðurić otkrila je da zna od kog političara je uzimala novac za seks. Oženjeni političar - Stvarno znam te ljude, ja sam im pevala kampanje. Znam koji je koristio i zašto je koristio - rekla je Maja. U daljem razgovoru otkrila je da će ispričati kako je Staniju njen prijatelj izvlačio iz zatvora. - Samo ću reći da je političar. On je moj drug i bio je oženjen. Ispričaću šta je radila i s kim je bila - izjavila je Nikolićeva. Zaposlena Stanarka imanja u Lisoviću Tamara Ðurić poručila je da i ona sve to zna, ali je opomenula pevačicu da prestane da priča. Maja ipak nije htela da se zaustavi i još žešće je udarila po Dobrojevićevoj. - Ona je odradila usta da bi bolje duvala, radi svoj posao u Vladinom sektoru - besnela je Maja. Iako je u kući rekla da će sačekati lajv kako bi do detalja otkrila s kim je sve starleta bila i šta je radila, ipak nije bila strpljiva i nastavila je da otkriva sve ono što zna o starleti iz Rume. - Rekla sam da je žut i da je DS. On ju je opslužio i dovodio u partiju - otkrila je Maja. Međutim, iako se Tamara nasmejala na ovo otkriće, savetovala je Nikolićevu da ne kaže ko je sporni političar kako mu ne bi napravili problem. Sado-mazo i orgije - Šta me briga, novinari će sutra da nađu ko je taj čovek i šta radi - bila je uporna Maja, ali je gledaoce uskratila za informaciju o pomenutom političaru. Nikolićeva je takođe navela da je Dobrojevićeva svoje seksualne usluge pružala na žurkama zatvorenog tipa, u poznatim beogradskim klubovima i da su njene mušterije bile VIP ličnosti, koji preferiraju sado-mazo seks i orgijanje.

Sprema osvetu IZMAZAĆU JOJ KOSU IZMETOM Maja je otkrila farmerima kako će se osvetiti starleti. - Ja sam se svima koji su mi nešto uradili osvetila. I njoj ću se osvetiti i vratiću joj duplo. U kosu ću da joj upletem go.na jer mnogo voli kosu - besno je rekla Nikolićeva.

Htela bi u lekare KRISTIJAN IMA DIJAGNOZU! Maja Nikolić dala je Kristijanu dijagnozu. Ona mu je rekla da ima opsesivno-kompulsivni poremećaj, što je i sam Golubović priznao. - Tako je, meni cipele u kući stoje na određeni način. Imam 100 pari patika i sve moraju da budu čiste na đonovima i sa strane, inače da je suprotno, nastao bi haos - ispričao je Golubović i dodao da je hteo da zapali obuću kad je video u kakvom je stanju posle nošenja na „Farmi“. - Hteo sam da uzmem vatru i da ih naložim u peći - rekao je žestoki momak. Pevačica mu je tad rekla da ga izuzetno poštuje i da će mu ona oribati patike. - Ja te poštujem, Kristijane, da nije tako, razbucala bih te ovde - dodala je na kraju Maja.