Foto: Nebojša Mandić

Sa imanja u vilu

ŽIVOT U RIJALITIJU: Maja Nikolić sa Farme prelazi u Parove!

Pevačica je do sada učestvovala u brojnim rijaliti programima, a uskro će se pridružiti ekupi u luksuznoj vili

Stars
> 06:18h

Maja Nikolić će na "Farmi" boraviti mesec dana, posle čega je očekuje učešće u "Parovima". Pevačica je postigla dogovor sa produkcijom Hepi televizije, da nakon trideset dana uđe u vilu, gde će se ravnopravno boriti za nagradu od 100.000 evra.

Foto Damir Dervišagić

Pevačica je i prilikom prethodnih učešća u rijalitiju imala neke posebne uslove, koji su se odnosili na redovno korišćenje fizerskih usluga, odlazak kod sveštenika svakog vikenda, komunikaciju sa decom, a sa Hepi televizijom je našla zajednički jezik, jer je i pre sarađivala sa njima.

"Maja je pristala da uđe u "Parove", jer je vezana za Hepi televiziju, gde je imala i svoju emisiju "Opasnice", za koju se nada da će krenuti u novoj sezoni", tvrdi prijatelj Maje Nikolić.

"Njoj je važno bilo da ima da plaća bebi siterku, zbog sina Lazara, a posebno brine zbog starijeg sina u Nišu, sada adolescenta, jer se tokom prošlog boravka u rijalitiju istetovirao i stavio minđušu, pa ne želi da ga duže ostavlja samog bez kontrole. Po izlasku iz "Farme", gde je dogovorila boravak od mesec dana, Maja Nikolić će ući u rijaliti "Parovi", gde će se biti u borbi za glavnu nagradu, koja ide i do 100. 000 evra", priča izvor blizak pevačici za "Alo".

Foto Printscreen Farma

Njeno učešće obeležile su brojne svađe na imanju. Skoro da ne postoji osoba sa kojom se nije našla u sukobu, ali posebno joj smeta Stanija Dobrojević. Nedavno, nju je Maja polivala vodom, da bi joj starleta uzvratila tako što ju je gađala jajima. Uvrede među njima ne prestaju, a pevačica je čak najavila i tužbu protiv Stanije, koja je izjavila kako poznaje muškarce koji su Maju zadovoljavali na klupici.