Foto: Zoran Vulović

Publika oduševljena legendarnim hitovima

DVA PUTA IZLAZILI NA BIS: Uspešan prvi koncert Bajage i Instruktora u Bugarskoj!

Za premijerno pojavljivanje pred publikom u Bugarskoj, Momčilo Bajagić i drugovi priredili su dvoipočasovni koncert

Pop kultura
> 15:42h

Bajaga i Instruktori svoj prvi koncert u karijeri u Bugarskoj održali su u petak uveče pred oko 2.000 posetilaca na trgu Bdinci u gradu Vidinu.

&feature=share Za premijerno pojavljivanje pred publikom u Bugarskoj, Momčilo Bajagić i drugovi priredili su dvoipočasovni koncert, okončan sa dva bisa, na kome su prisutni zdušno pevali "Gore dole" ili "Plavi safir", uz brojne druge hitove kao što su "Kad hodaš", "Još te volim"...

Koncert u Vidinu je obeležilo i nesvakidašnje pucanje čak dve žice na Bajaginoj gitari, što dosta govori o intenzitetu svirke beogradskog benda!

Instruktor Žika Milenković postarao se da nauči i nekoliko reči na bugarskom, kako bi pozdravio sve fanove benda u Vidinu, među kojima su brojni potegli iz Sofije ili čak iz gradova na Crnom moru. Bend poručuje: "Hvala Vidin, hvala Bugarska, vidimo se ponovo..." Bajagu i Instruktore ove jeseni očekuje učešće u nizu velikih koncerata nazvanih "Tulum" u Hrvatskoj: 24. oktobra Dom sportova Zagreb (uz Silente), 7. novembar Spaladium arena Split (uz Silente) i 13. novembra dvorana Mladost Rijeka (uz Silente i Quasarr).

Foto Zoran Vulović