Foto: KURIR

Ovo niste gledali na televiziji

Maja čistila nokte na nogama

Prve kvalifikacione večeri na četvrtom Grand festivalu Nikolićka se ponašala nekulturno

Stars
> 23:50h

Nije sve sjajno. Prvo kvalifikaciono veče četvrtog Dijet plus Grand festivala održano je preksinoć i iznedrilo je prvih sedam finalista posle predstavljanja ukupno 18 kompozicija. O kvalitetu numera odlučivao je stručni žiri i publika. Na sceni je bilo zanimljivo, ali još zanimljivije je bilo u bekstejdžu. Prenosimo vam samo delić atmosfere. Inače, tokom tri večeri biće izabrana 21 kompozicija, a finale je zakazano za 27. april.

Tihomir Tepić i Dragana Katić
Saša Popović driblao voditelje Dragana Katić i Tihomir Tepić, neposredno pred uključenje u program, pretrpeli su kritike od direktora Saše Popovića zbog lapsusa koje su pravili tokom probnog prelaženja teksta. Tepić se sav preznojio, dok se Dragana prekrstila i uz reči „bože pomozi“ krenula na scenu. Koliko god da su se trudili, voditelji su i na sceni napravili nekoliko grešaka, pa im je iz režije suflirano da se koncentrišu.

Maji još samo konj falio Maja Nikolić je nastupila uz klavirsku pratnju starijeg sina Novaka. Iza kamera nije davala nimalo lep primer ni detetu ni ostalima, koji su bili prinuđeni da gledaju njeno kaubojsko ponašanje u iščekivanju rezultata glasanja. Prvo se izležavala na sofi ispijajući viski, a zatim je čačkala nokte na nogama. Ljudi su skretali pogled praveći se da ne primećuju njeno nadasve nekulturno ponašanje.

Petar Mitić i Jelena Kostov
Jelena Kostov se naljutila na Petra Mitića Duet „Nemoj da me moliš„, koji su otpevali Jelena Kostov i Petar Mitić, nije prošao u finale, a mlada pevačica je zamerila svom kolegi što je u jednom delu pogrešio tekst. Napala ga je odmah po silasku sa bine, ljuta što se nije koncentrisao na nastup, i odmah mu skrenula pažnju da će ih njegove greške koštati finala.
Mira Škorić
Mira Škorić labudica u „starkama“ Jedna on najzapaženijih učesnica prve kvalifikacione večeri bila je Mira Škorić! Prvo, zbog sjajnog scenskog nastupa, a drugo, jer je, obučena kao beli labud, uskočila u „starke“ čim je sišla sa scene! Tako je i odskakutala do bekstejdža, gde je ostatak večeri uživala u komplimentima.

Prvih sedam finalista 1. M. Aleksić, D. Petrović i A. Sofronijević - „Ćuti i ljubi me“ 2. Ivana Selakov - „Tuga ko i svaka druga“ 3. Maja Nikolić - „Slamka za spas“ 4. Semir Cerić Koke - „Njen grad“ 5. Stefan Petrušić i Goca Tržan - „U tebe me ne diraj“ 6. Adil - „Laku noć“ 7. Mira Škorić - „Beli anđeo“