Foto: Printskrin

Rekao više nego što treba

PRODUKCIJA FARME: Lepomir laže, Maja nema poseban ugovor!

Maja Nikolić kao i svi ostali takmičari imaju potpuno iste ugovore kada je u pitanju član vezan za borbu za pobedu odnosno eventualno osvajanje nagrade od 50.000 evra

Stars
> 12:34h

Lepomir Bakić, koji je sinoć napustio imanje, rekao je posle izlaska da Maja Nikolić ne može da pobedi jer tako piše u ugovoru.

Povodom toga reagovala je produkcija Farme saopštenjem u kojem piše da Lepomir nikako ne može da raspolaže pravim informacijama i da se u ugovorima farmera razlikuju samo honorari.

"Bivši farmer je izneo neistinu jer očigledno ne raspolaže pravim informacijama niti ima pravo da o tome govori. Naime, Maja Nikolić kao i svi ostali takmičari imaju potpuno iste ugovore kada je u pitanju član vezan za borbu za pobedu odnosno eventualno osvajanje nagrade od 50.000 evra. U ugovorima razlikuje se samo iznos honorara koji je svako od takmičara zasebno dogovarao", piše u saopštenju.

Podsetimo, sinoć je u direktnom prenosu rekao da Maja neće pobediti.

"Maja neće sigurno pobediti. Znam šta joj piše u ugovoru", rekao je Bakić, dok ga je Aleksandra zbunjeno posmatrala i upitala kako on zna šta njoj piše u ugovoru. Posle nekoliko minuta tenzije i prepucavanja, Bakić je voditeljki odgovorio sa "Priča se".