Foto: Printskrin

Diktator svim sredstvima protiv građana

POGLEDAJTE MILOVA POLICIJA SNIMILA KAKO BIJE NAROD Povređeno više od 40 ljudi!

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević potvrdio je da je upotrebljeno dovoljno sredstava potrebnih da se u najkraćem roku uspostave red i mir i akciju opravdao tako što je svu odgovornost prebacio na narod

Crna Gora
> 00:00h

Prema podacima Građanske alijanse, 20 policajaca i 27 građana je povređeno i zatražilo medicinsku pomoć tokom sinoćnjeg napada crnogorske policije na građane koji su na mirnom protestu tražili ostavku premijera Mila Ðukanovića, formiranje prelazne vlade i raspisivanje izbora.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević potvrdio je da je upotrebljeno dovoljno sredstava potrebnih da se u najkraćem roku uspostave red i mir i akciju opravdao tako što je svu odgovornost prebacio na narod. Video snimak koji je okačen na Youtube kanalu Miline vlade pokazuje svu brutalnost koju je policija upotrebila protiv svog naroda i da je nerede počela grupa maskiranih muškaraca koja se ubacila među narod pred Skupštinom.

Konjević je, na vanrednoj konferenciji za novinare, potvrdio da je priveden jedan od lidera DF-a Andrija Mandić i da su u toku konsultacije s tužiocem za dalje postupanje.