Rijaliti

FARMA NOMINACIJE: Nikolina, Ivan i Tamara se bore u areni!

Pri kraju još jedne nedelje, farmeri a i publika su odlučili ko će se boriti za opstanak

Stars
> 23:58h

Iza farmera je još jedna nedelja u kojoj Kristijan Golubović gazduje imanjem. Njegov izbor sluga bio je jako težak, ali na kraju je to spalo na Lepog Miću i Nikolinu.

Direktno nominovana je Jelena Milošević ali ona trenutno nije na imanju zbog incidenta u kom joj je slomljen nos. Tamara Đurić je takođe direktno nominovana jer je odbila da služi Kristijanu.

Večeras su učesnici odlučili da Nikolini daju svoje štapiće a publika je odlučila da nominuje Ivana Gavrilovića.

Tok emisije:

22:15 Odlukom publike nominovan je Ivan. On se u areni pridružuje Nikolini i Tamari.

21:58 Nikolina je dobila veći broj štapića te je tako direktno nominovana.

"Očekivala sam ovo donekle, zadnja sam ušla ovde a Mića je stvarno zanimljiva osoba, čak i moje simpatije je pobrao. Nikom ništa ne zameram, nemojte da brinete. Šta drugo da kažem, očekivala sam", rekla je Nikolina.

21:50 Ovonedeljni gazda se oglasio, dao štapić Lepom Mići i onda se osvrnuo na svoju suprugu, dete ali i balerinu.

"Želim da pozdravim Veru i Ivanu, nadam se da ćemo se uskoro videti. Želim da pozdravim i balerinu, ona i ja jedino znamo šta se dogodilo iza tih vrata. Želim da se izvinim i njenoj porodici, svu odgovornost snosim ja jer sam obećao da joj ništa neće faliti ovde. Nju sam zavoleo na neki način na koji ne mogu da zavolim ni jednu devojku sa farme i zaista se izvinjavam što sam to dozvolio. Njenu zadnju krvavu maramicu sam tražio dugo i našao je danas na drvetu. Stavio sam je ispod kreveta i tu ću čuvati dok se ona ne vrati. Iz poštovanja prema njoj spavam u njenom krevetu. Još jednom kažem, vrati se, ja ću se potruditi da ti baš ništa više ne zafali", rekao je Kristijan.

21:48 "Samo da kažem, meni ceo život nedostaje tata i ako može kod Miće da se probudi očinski instinkt pa da on posle rijalitija bude moj duhovni tata", rekla je Maja nakon što je Stanija Mići oprostila svađe i dala Nikolini štapić.

"Ona je bolesna, majke mi", dodala je Stanija.

21:41 Jasmina Medenica se ponovo hvali sa osvojenih 79 odsto glasova u areni prethodne nedelje. Maja Nikolić je odmah reagovala prozivkama da joj to baš ništa ne znači.

21:20 Podelu štapića započeo je Aca Živanović i on je svoj glas dao Nikolini.

21:07 Veseli ukućani Ognjena dočekali sa pesmom i na stolicama.