Foto: Nemanja Pančić

Zajedno za Srbiju

DUŠAN PETROVIĆ: VAC i ostali rukovodili su se isključivo svojim poslovnim interesima!

Više puta sam izjavio, da nemam saznanje da je bilo ko učinio, bilo šta, mimo svoje slobodne volje, ili na bilo koji način nezakonito, u vezi sa pravnim poslovima vezanim za vlasništvo nad Politikom i Novostima, u vreme pre formiranja Vlade, u leto 2012. godine, rekao je za Kurir lider "Zajedno za Srbiju" Dušan Petrović.

Društvo
> 13:44h

Prema njegovim rečima nemački VAC je imao jasnu nameru da svoju imovinu u Srbiji proda, a svi koji su sa njima o tome pregovarali činili su to svojom slobodnom voljom.

"Dakle, prema mojim saznanjma, kako nemačka kompanija, tako i drugi učesnici u ovom procesu, vodili su se isključivo svojim poslovnim interesima. Takođe, nemam saznanje da je u svim ovim događanjima, u vremenu o kojem govorim, javni inters oštećen, na bilo koji način", rekao je bivši ministar pravde.

Podsetimo, vlasnik Kurira, danas je uputio javnosti otvoreno pismo u kome objašnjava koliko su pritisci na medijie, a to je izazvalo Pink i Informer da intenziviraju prljavu kampanju laži i obmana na račun Kurira.

Takođe, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za uzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora.

Kontraverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.

(E.K.)