Foto: Printskrin

Potvrđeni navodi da je eskalacija nasilja bez kontrole

(VIDEO) UMALO KRVOPROLIĆE NA FARMI ZBOG BOŽE PRAVDE: Maja pevala, Semir potegao nož!

Desio se novi sukob i to između Semira i Gabrijele na jednoj strani i Maje Nikolić na drugoj.

Stars
> 00:00h

Na Farmi ne prestaje nasilje!

Semir je bio besan jer je Maja Nikolić pevala pesmu "Tamo daleko" i himnu Srbije "Bože pravde". Nakon njihove žučne rasprave, uključila se i Gabi koja je branila Džankovića i pljunula Maju. Maja i Mića krenuli su ka kapiji i zvali zadrugu.

Nakon toga, Semir je ušao i u svađu sa Tamarom Đurić, psovao je decu i pretio ubistvom Nikolićeve, a onda je i udario Đurićevu.

Sukob je toliko ekskalirao da je u jednom momentu Semir potegao nož, a Ace je jedva uspeo da mu isti otme iz ruke.

"U toj pesmi se pominje kako srpska vojska treba da ide da kolje i to. Mene to vređa. Ovde kad je žurka, sve može da se peva", rekao je Semir i dodao: "Ubiću je, je.aću joj decu", urlao je.

Tamara mu je govorila da je "mnogo zaj.bana" i da ne sme da preti srpskoj deci. "Ne smeš tako da pričaš, možeš samo da je.eš svoju decu", rekla je Tamara i tako do krajnje granice isprovocirala Semira koji je krenuo da je udari.

Odmah je reagovala produkcija i diskvalifikovala Semira!

"Mene neko da pljuje u lice jer pevam himnu Srbije?! Meni je bolje da ostanem da pevam "Tamo daleko" nego da idem kod Zadruge. Mene da pljuje u lice Gabrijela jer pevam himnu Srbije", vikala je Maja i išla sa Mićom do kapije.

"Ubiću vas sve sve, majku vam je.em", vikao je Semir dok su ga iznosili iz kuće. "Majmunčina retardirana", vikala je Tamara.

http://www.youtube.com/watch?v=3xOxwd56IyQ