Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NOVI RAT

KARLEUŠA UDARILA NA MITROVIĆA: Crni moj Željko, propao si jer si me zabranio!

PORUKA! Neka ti debakl „Pinkovih zvezda“ i trijumf mog učešća u „Zvezdama Granda“ bude za nauk da prijatelje koji su decenijama bili uz tebe ne izdaješ lako

Stars
> 00:00h

Jelena Karleuša žestoko je udarila na Željka Mitrovića! Pevačica je bivšeg prijatelja prozvala da su „Zvezde Granda“, u kojima je ona član žirija i koje se emituju na Prvoj, u subotu veče u gledanosti razbile njegove „Pinkove zvezde“.

S obzirom na to da je muzička emisija Saše Popovića te večeri oborila rekorde, pevačica nije izdržala, a da ne bocne Mitrovića, pa je nakon dužeg vremena odlučila da mu pošalje poruku. - Tvoja najgora poslovna odluka u životu bila je kad si dozvolio ženi da me zabrani na Pinku. Neka ti debakl „Pinkovih zvezda“ i trijumf mog učešća u „Zvezdama Granda“ bude za nauk da prijatelje koji su decenijama bili uz tebe ne izdaješ tako lako. Kis - napisala mu je Karleuša, ali nije dobila odgovor od bivšeg prijatelja.

Ćuti... Mitrović joj nije odgovorio na poruku

Zatim mu je posvetila i status na Tviteru. - Crni moj Željko, ne smeš ni da pustiš ono tvoje s.anje od „Pinkovih zvezda“ - napisala je JK i objavila tabelu gledanosti televizija, koja je pokazala da je Prva imala 25,8 odsto udela u gledanosti, dok je Pink u tom trenutku imao 10,9 odsto. Sve to je zabiberila još jednim statusom, koji je dobio najviše lajkova. - Karma se uvek vrati i zvekne ti šamarčinu svom snagom - poručila je Karleuša Mitroviću. Juče smo pozvali Jelenu i poslali joj poruku, ali nije odgovarala. Njen portparol rekao nam je da je pevačica na putu jer je prethodne noći imala nastup.

Zašto su se sukobili JK: MITROVIĆ PEVAČE TRETIRA KAO STOKU! Karleuša i Mitrović bili su dobri prijatelji sve do oktobra 2014, kad su Željko i njegova supruga Milica odlučili da je zabrane na njihovoj televiziji jer je u jednom intervjuu rekla da Pink i „Grand“, koji su tad sarađivali, „tretiraju pevače kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu“. Pevačica je nakon toga pokušala da se pomiri s njima, ali bezuspešno. Mitrovićima je čak poslala poruku: „Da li kao vaša drugarica Ceca treba da vas tipujem za otmicu kriminalcima i organizujem vam neki gepek da biste me poštovali? Njoj je taj recept izgleda upalio“, ali nije dobila odgovor.