Foto: Printscreen

Nesvakidašnje gostovanje premijera Srbije u Ćirilici

SVE ZA ŠOU! Evo kako su poznati komentarisali Karleušu, Macuru i Vučića

Gostovanje premijera Srbije Aleksandra Vučića u ponedeljak uveče u emisiji "Ćirilica" Hepi televizije izazvalo je pravu buru na društvenim mrežama, a imune na satirične komentare nisu ostale ni naše javne ličnosti.

Politika
> 00:00h

Naime, koncept emisije, po kojem je premijer odgovarao na pitanja portparola Hitne pomoći Nade Macure i turbo folk zvezde Jelene Karleuše, za mnoge je bio, najblaže rečeno, neprihvatljiv.

Foto: Printscreen/Twitter

Sama najava "Ćirilice" - "Premijera pitaju najznačajnije žene Srbije" odmah je dovela do salve ironičnih tvitova, a političari, novinari i umetnici dvoumili su se jedino oko toga da li je sinoćnji trio bio smešan ili, naprotiv, otužan.

Foto: Printscreen/Twitter

Ipak, poznatim tviterašima, kao i obično, smisla za humor nije manjkalo, pa su svoje zamerke lepo "upakovali" u ironiju ili, pak, sarkazam.

Foto: Printscreen/Twitter

"Na izbore idemo slojevito obučeni", "Sad svi naprednjaci po direktivi na Karleušin koncert" ili "Vučić je konačno našao adekvatne sagovornike" samo su neki od komentara koji su sinoć "zapalili" Tviter.

Pregršt je bilo i fotomontaži, ali i podsećanja da koga Jelena Karleuša podrži na izborima, taj sigurno mora da propadne.

Tviteraši su, nakon sabiranja utisaka, svakako saglasni u jednom - sinoćnji trio bio je potpuni promašaj.