Foto: AP

Slovenački fotograf je otkrio

(FOTO, VIDEO) OD MODELA DO SUPRUGE MILIJARDERA: Da li će naša Slovenka postati prva dama Amerike?

Ukoliko supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp postane prva dama, ona svoj ulazak u Belu kuću može da zahvali susretu iz 1987. godine kada su je prvi put angažovali kao modela.

Planeta
> 18:42h

Slovenački fotograf Stane Jerko ugledao ju je ispred zgrade kako čeka prijatelja.

"Bila je visoka i vitka, zbog čega sam joj predložio da dođe na probno slikanje" rekao je Jerko. Ove fotografije su pokrenule Melanijinu karijeru koja će je prvo odvesti u Milano gde će kasnije, u Njujorku 1998. godine. upoznati budućeg supruga Donalda Trampa.

Stanovnici malog grada Sevnica u jugoistočnoj Sloveniji, gde je Melanija odrasla tvrde da je njen otac prodavao auto-delove i da je njena majka radila u fabrici koja je šila dečiju odeću.

Melanija Tramp sa sinom, Foto: AP

Međutim, iz Trampove kancelarije tvrde da ta priča nije tačna i da je Melanija sa pet godina počela da radi kao model i da joj je majka bila dizajnerka a otac menadžer u automobilskoj kompaniji.

Melanija se uopšte ne ističe u javnosti, bila je uz supruga kada je objavio da će se kandidovati, ali zato skoro uopšte ne dolazi na njegove skupove.

Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Melanija je 1992. godine bila Mis Slovenije kada je i počela da se bavi manekenstvom, nakon toga je čak i promenila ime u Melanija Knaus. U Sevnici se ne sećaju da su je videli poslednjih nekoliko godina. Fotograf koji ju je otkrio, Jerko, i dalje čuva Melanijine fotografije.

"Mislim da će biti veoma srećna ako joj suprug postane predsednik. Verujem da sam možda i ja zaslužan za njen uspeh" zaključio je Jerko.

(Huffington post)