Foto: Beta

Postao preosetljiv na kritiku

RADUNOVIĆ: Milo se ponaša kao Pinoče!

PODGORICA - Potpredsednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović osuduo je privođenje članova Građanskog pokreta Otpor Petra Šćepanovića i Aljoše Turovića, zbog fotografisanja nepropisno parkiranih službenih automobila premijera Mila Đukanovića i njegove pratnje.

Crna Gora
> 00:00h

"iz Đukanovića je počeo da progovara Pinoče. Više nije sposoban da istrpi bilo kakav vid građanskog otpora. Bilo bi dobro da mu lični lekar propiše 7-8 dana pregovora, da se malo opusti. Petar i Aljoša su uhapšeni, jer su snimili nepropisno parkirane automobile iz njegove pratnje! Šta je sledeće? Prebijanje zbog podrugljivog pogleda? Izražavam punu solidarnost ovim mladim, hrabrim ljudima i svim njihovim vršnjacima koji ne pristaju da budu ponižavani. Doći će i ovome kraj. Sloboda ili ništa", napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

Šćepanović i Turović su, nakon višečasovnog zadržavanja, pušteni iz policijske stanice.

Oni su na ulici, u blizini restorana "Dali", fotografisali nepropisno parkirane automobile, među kojima je jedno od njih imalo registarske oznake PG CG 003. Vozilo sa oznakama PG CG 003 koristi premijer Milo Đukanović.

(www.in4s.net)