Foto: Printskrin Youtube

On se zove Kvazimodo

(VIDEO) KARLEUŠA VREĐA BEZ PARDONA: Pevaču rekla da liči na zvonara Bogorodičine crkve

Takmičar Zvedi Garanda Jasmin Šehić je svojim pevanjem oduševio sve članove žirija, a Jelana Karleuša je imala neumesan komentar kojim je uvredila mladog momka. Naime, pevačica je rekla Jasminu da liči na zvonara Bogorodičine crkve.

Stars
> 00:00h

Karleuša je izvređala kandidata na račun fizičkog izgleda, uporedivši ga sa Kvazimodom koji ima grbu na leđima i neravnomerne crte lica. Njen komentar je šokirao sve u studiju, a mladom Jasminu je bilo veoma neprijatno.

"Ti meni ličiš na Zvonara iz Bogordičine crkve a pevaš kao anđeo. I to jedna drastična razlika u tebi. Izgledaš tako a pevaš tako. Miks toga te čini jako posebnim u ovom takmičenju", rekla je Jelena i dodala da je njegovo pevanje čist seks.

foto: Printskrin/Jutjub

Takmičaru nije preostalo ništa drugo sem da se nasmeje i proguta Jelenin neprijatan komentar. Ona je nastavila da priča o Jasminovom pevanju, koje je uporedila sa vođenjem ljubavi.

"Kod tebe predigre nema, ti žestoko odmah u glavu pesnicom u glavu. Ti si rasan i strasan", navela je Karleuša i dodala da treba da ubaci i malo emocija.

foto: Printskrin/Jutjub

Pogledajte kako izgleda Jasmin, pa procenite da li je zaslužio takav komentar: