Foto: Printskrin

Teški trenuci

(VIDEO) SUZE I JECAJI NA FARMI: Nakon Stefanove potresne ispovesti, farmeri se jedva smirili!

Tokom emisije koju organizuju farmeri odlučili su da poslednja bude posvećena njihovim bolnim ispovestima iz života.

Stars
> 00:00h

Na ovaj način pokazali su da su oni samo obični ljudi koji su preživeli teške trenutke u životu.

Jedna od ispovesti koja je sve farmere naterala na suze je priča Stefana Despota koji je kroz suze i jedva izgovorene reči ispričao kako je kao tinejdžer izgubio majku.

"Odvojio sam se od roditelja sa 15,16 godina, došao sam u Beograd da se školujem i živeo sam u domu. Kada sam imao samo 2 godine moja majka je operisala rak i odstranili su joj obe dojke. Posle 14 godina rak se ponovo vratio ali poenta je u tome što meni niko nije ništa rekao do 8 dana pre nego što je ona umrla. Moja majka nije želela da me opterećuje time jer smo odvojeni", započeo je Stefan a onda nastavlja još potresnije.

"Pošto sam celu srednju školu preživljavao sa 1.000 dinara nedeljno bilo je nezgodno i da odem kući jer je bilo skupo pa nisam hteo da im pravim trošak. Kada je došlo do kraja, moja tetka je odlučila da mi kaže o čemu se radi. Odmah sam otišao kući. Moja majka je bila niža i punija žena ali kada sam je video, imala je glas kao neka starica. Nismo se videli 25 dana ali za to vreme je izgubila jedno 40 kilograma manje".

U tim trenucima, kako kaže, nije ni shvatao sve što se dešava oko njega ali kada je došlo do najgoreg trenutka sve se promenilo.

"Verovatno tada nisam ni shvatao šta će da usledi pa sam prilično mirno podnosio sve. Uglavnom, bio je Uskrs, sećam se da sam došao kod nje u sobu da razbijemo jaje ali ona to jaje nije mogla da drži u ruci jer nije imala dovoljno snage. Sačekala je da prođe Uskrs i nakon toga je preminula. Ostao sam sam sa tatom koji je počeo da sazeza tek kada je shvatio da mi je i otac i majka. Trudio se da je zameni koliko je moguće ali nije bilo, naravno. Ja sam tada odlučio da se borim za sebe i da ocu pomognem koliko mogu. Svi rezultati koje sam postigao posvetio sam njoj, želim da se to zna", zaključio je Stefan dok su farmeri jecali u suzama.

Šta je još rekao, pogledajte u video snimku: