Monstrum pred hapšenjem: Novi detalji istrage ubistva pevačice Granda u Borči

POLICIJA NA TRAGU UBICI PEVAČICE: Koža zlikovca ostala ispod Jeleninih noktiju!

Jelena se do poslednjeg trzaja borila sa ubicom, a na osnovu tragova pretpostavlja se da ga je izgrebala, pa se očekuje da on uskoro bude identifikovan.

Crna Hronika
> 09:32h

BEOGRAD - Policija je pronašla tragove ubice pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče i očekuje se da će monstrum uskoro biti uhapšen, saznaje Kurir. Kako tvrdi naš izvor, Jelena se borila za život do poslednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

Dva dana ga saslušavali... Zoranu Krsmanoviću produženo zadržavanje za još 24 sata

Vladimir: Kada moj Zoran bude čuo da Jelene više nema, ubiće se

- Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili telu, pa su na njemu verovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom - rekao je naš sagovornik.

Forenzičari su juče pretraživali celo mesto zločina u okolini Crvenke.

- S detektorom za metal pretraživali su kanal u kome je telo pronađeno u potrazi za mogućim predmetom kojim je Jelena ubijena. Inače, pored Jeleninog tela u nedelju je u kanalu nađena i pocepana dukserica, a na obližnjoj oranici i njena desna patika. Na terenu su nađeni i tragovi krvi, koji su ukazivali na to da je bilo borbe. Ta krv nije njena, čekaju se dalji rezultati analiza. Zasad se zna da Jelena nije silovana, a da je tupim predmetom dva puta udarena u glavu. Taj predmet još nije nađen. Pretpostavlja se da je u pitanju čekić ili macola - rekao je naš izvor.

Drugi scenario Ubica zatvorenik ili iz „Laze“? Jelenine komšije se pitaju zašto istraga ne ide u smeru ka obližnjem zatvoru u Padinskoj skeli, ali i prema duševnoj bolnici „Laza Lazarević“ u ovom naselju.- Taj zatvor je za poluslobodnjake, a ubistvo se dogodilo u nedelju, kad mnogi dobijaju slobodan vikend. I ranije smo ih viđali kako se šetaju po nasipu na kojem je ubijena Jelena. Takođe, tu je i duševna bolnica. Možda tu treba tražiti potencijalnog ubicu. I mi smo zabrinuti i uplašeni jer monstrum još nije uhvaćen - pričaju očajni meštani.

Sumnja Zašto je Zoran zadržan?

* Prijavio nestanak supruge tek posle nekoliko sati * Ruke i šake bile mu krvave i izgrebane * Nekoliko puta menjao izjave * Došao na poligraf pod dejstvom sedativa * Svađa sa suprugom putem SMS pred njen nestanak * Izbrisane neke poruke iz njegovog telefona

Posle zločina Ukućani uključili veš-mašinu Inspektori su bili iznenađeni kad su u kući pokojne Jelene primetili da je radila veš-mašina, i to u vreme kad se saznalo da je ona ubijena.- Bilo je čudno što je mašina u tom trenutku bila uključena. Policija je odmah izvukla veš i odnela ga na ispitivanje - kaže naš izvor.

Zoran veliki ljubitelj oružja Učio maloletnog sina da puca! U medijima se juče pojavio snimak Zoranovog sina U. M. iz prvog braka, koji je pucao sa 13 godina u streljani, uz komentar da je Zoran ljubitelj oružja. Zoranov sin sada ima 18 godina i on je juče saslušan u policiji u vezi sa Jeleninim ubistvom.

Snimak možete pogledati OVDE

BRENA: Ubica je malom detetu oduzeo mamu! MOJA JECA JE PREDOSETILA DA ĆE UMRETI: Nada Topčagić otkriva strašnu istinu POTRESNO PISMO DRUGARICE Šalile smo se da mi peva na svadbi, umesto toga spremam se za njenu sahranu (FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesne (FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesne POČELA JE DA PEVA SA 13 GODINA ZBOG OCA: Ceca je u Jeleni videla svoju naslednicu (FOTO) JAMI U KUĆI ŽALOSTI: Ovo je tragedija! Baš smo se družile i ćerke nam se obožavaju (FOTO) KATARINA ŽIVKOVIĆ: Jako me je potresla Jelenina smrt! Žalosno je koliko smo svi bezbedni?! FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi? KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko preti ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo (VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt (KURIR TV) SRCE DA TI PUKNE: Mala Jana (5) u suzama doziva majku!