Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ozbiljno uzdrmale srpsku javnu scenu

LJUTE RIVALKE: Estrada u ratu zbog Cece i Jece!

Novi sukob najvećih zvezda izazvao raskol na estradi. Kolege ili opravdavaju Jecu, ili brane Cecu. Neutralni bi da ih konačno izmire

Stars
> 00:00h

Posle kratkotrajnog primirja na relaciji Ceca-JK, ponovo je buknuo rat. Ali njihov sukob ozbiljno je uzdrmao celu estradu, koja je morala da izabere stranu. Zasad je prilično izjednačeno. Većina pevača je u dobrim odnosima i s Cecom Ražnatović i s Jelenom Karleušom i sada su u velikom problemu kako da reaguju posle svega što se desilo. Najveći broj njihovih kolega nije hteo da komentariše, niti da ulazi u bilo kakve analize novog sukoba. Ipak, bilo je i onih koji su se jasno pozicionirali. Tako Aca Lukas i Era Ojdanić zameraju Karleuši što je u sukob s Cecom uplela njenu decu, dok s druge strane Nada Topčagić i Željko Šašić ne vide ništa loše u tome što je pevačica javno rekla šta misli i oseća. Podsetimo, Karleuša je u sredu uveče, tokom proslave rođendana folkerkine ćerke Anastasije, na Tviter nalogu osula paljbu po čitavoj porodici Ražnatović. - Mladima u Srbiji mediji duguju objašnjenje da je Anastasija Ražnatović ćerka kriminalaca koji su ubijali i krali i da to uopšte nije kul - glasio je samo jedan od pevačicinih tvitova. Kako Kurir saznaje, Ceca Ražnatović sprema tužbu protiv Jelene Karleuše. M. D. - I. E.

CECISTI Aca Lukas: NIJE SMELA DECU DA MEŠA U SUKOB Svakako, u bilo kakav sukob sa bilo kim ne bih mešao decu. Zaista ovu situaciju ne bih komentarisao, dobar sam sa obe koleginice. Marina Tucaković: ZGROŽENA SAM, ŽAO MI JE CECE! Zgrožena sam. Volim i poštujem obe, ali malo mi je to nejasno. Mislila sam da se Jelena malo promenila i da je iznad toga, ne znam zašto joj to treba. U poslednjim kontaktima koje sam imala s njom, stekla sam utisak da to ne bi trebalo da izađe iz njenih usta. Čudno mi je vrlo! Toliko mi je žao Cece, ni najgorem neprijatelju ne bih tako nešto napisala. Može Jelena da je ne voli najviše, ali to nije u redu. Dokle više to zlo u ljudima?! Neka gledaju svoja posla, baš mi je krivo. Svi vole da proslave rođendane svoje dece ko kako može. I ja sam išla na rođendan njene ćerkice. Ne treba Jeci to jer je dobra osoba. Era Ojdanić: ANASTASIJA JE ĆERKA INSTITUCIJE ARKANA Nemoj niko decu da mi dira! Ne znam kako bih se osećao kada bi neko na takav način uvredio moju decu i unuke, pogotovo na tako važan i svečan dan. Anastasija je ćerka institucije pokojnog Arkana i moje drage Cece. Ceca je institucija za Karleušu, kao i za većinu pevačica. Ona je svesna koliko vredi i ne treba da se zamara tim glupostima.

UZDRŽAN Saša Matić: NEKA SAME REŠE SUKOB Ne bi mi bilo pravo da me neko dira preko moje dece. Ceca i Jelena su mi dobre prijateljice i cenim njihov rad i karijeru. Ne bih zalazio u neko komentarisanje i njihove probleme, pustimo ih da same to reše.

JECISTI Maja Nikolić: JELENA JE NAPISALA ONO ŠTO MISLI Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Karleuša. Ne bih je tužila da sam na Cecinom mestu. Rekla je samo ono što misli i to je sasvim u redu. S druge strane, ne vidim ništa loše u tome što neko slavi punoletstvo. Željko Šašić: ŠTA JE TO LOŠE JELENA URADILA?! Super sam sa obe, ali ipak smatram da nema ništa loše u tome ako neko nekome javno kaže šta misli, to radim i ja, pa što ne bi i Jelena? Konkretno me njihovu situaciju mnogo ne zanima. Njihova stvar, neka rade šta hoće. Nada Topčagić: SVAKA ČAST JECI ŠTO JE REKLA Jelena ima veliko srce čim je tako nešto rekla. Svaka joj čast. Ona nema dlaku na jeziku. Što na um, to na drum. Treba ipak tako nešto reći. Kada bi svako za svakog pričao javno, nastala bi katastrofa. Ja ne bih smela da pričam neke stvari javno, pa čak i da znam nešto. Ali eto, Jeca što zamisli, to i ostvari.