Foto: Printscreen FB

Neodgovorni

(FOTO) OVO SU RODITELJI DEČAKA KOJI JE UPAO KOD GORILE: Otac dilovao drogu, majka radi u vrtiću!

Majka Mišel Greg (32) ima četvoro dece sa Deonom Dikersonom (36) a oni su roditelji deteta koje je nedavno upalo u kavez sa gorilom, nakon čega su morali da ubiju majmuna.

Planeta
> 17:36h

Dečakov otac Deon ima podužu kriminalnu prošlost dužu od decenije, koja uključuje pljačku, korišćenje vatrenog oružja, trgovinu drogom, neovlašćeno upadanje na tuđ posed, nekontrolisano ponašanje i kidnapovanje. Godine 2006. osuđen je na godinu dana zbog trgovine drogom. Ipak u brojnim slikama postavljenim na FB Dikerson je izgleda odlučio da preokrene svoj život i postao je otac četvoro dece. Na većini slika koje je okačio, vidi se sa svojom decom a na nekima sa svojom suprugom.

Dikerson je iz Atlante i studirao je Cuiahoga Communiti College, a sada radi na sortiranju industrijske opreme u Sinsinatiju.

Detetova majka Mišel Greg je trenutno administrator u predškolskoj ustanovi Sinsinati.

Ona je bila predmet oštre kritike nakon incidenta kada je osloblje zoološkog vrta moralo da upuca veliku gorilu Harambea nakon što je njeno dete upalo u ograđeni deo kod majmuna.

Na mnogim medijima Dikersona su kritikovali i rekli da treba da i on snosi odgovornost. Portparol policije u Sinsinatiju rekao je da se protiv njih razmatra kazna, dok roditelji dečaka nisu hteli ništa da komentarišu.

(Daily Mail)