Foto: Jutjub

Ispovest!

ŽIVOTNA ISPOVEST IGRE PRESTOLA: Glumicu je uloga prostituke spasila od - prostitucije!

Pre nego što je dobila ulogu prostitutke Marej u mega popularnoj seriji 'Igra prestola', glumica Džozefin Gilan (27), u stvarnom životu se bavila, verovali ili ne, prostitucijom.

Pop kultura
> 11:34h

"Serija me spasila od prostitucije i učinila jačom osobom", rekla je glumica i dodala kako je za život zarađivala kao prostitutka pa se pod imenom Sofi O’Brajen pojavljivala u porno filmovima, a onda je naišla na oglas za glumicu u seriji. - Tražili su mlađu ženu bez tetovaža s prirodnim grudima, a kako nisam imala problema s golotinjom, odmah sam im poslala soju fotografiju - otkrila je Džozefin i dodala kako nije mogla ni da sanja do koje će joj mere ova uloga promeniti život. Inače, glumica je imala teško detinjstvo koje su obeležili seksualno zlostavljanje, alkohol i teške droge. Promenila je čak 24 osnovne škole, a nakon što je njena majka pobegla od nasilnog partnera, Centar za socijalnu brigu smestio je u dom, a zatim u hraniteljsku porodicu.

"Bliski prijatelj hraniteljske porodice dao mi je alkohol i marihuanu kada sam imala 12 godina, a sa 14 sam bila zavisna od kokaina. Dvaput me silovao,a kasnije me podvodio svojim prijateljima i poznanicima - priznala je i odala da nikome nije ispričala šta joj se događalo jer joj je zapretio kao će je ubiti i zakopati u bašti. Loša iskustva ostavila su traga na Džozefin što se manifestovalo nesigurnošću i niskim samopouzdanjem. Isto tako, imala je osećaj da ne zaslužuje stabilnu vezu pa je raskinula veridbu da bi se na kraju odala prostituciji. Ipak, mlada glumica razmišlja pozitivno i nada se kako će joj uloga u 'Igri prestola' doneti nove glumačke angažmane. (Dejli Mejl)