Foto: Printskrin

Izbor sluga

GOGA ODLUČILA KO LETI U ŠTALU: Evo šta su razlozi i na koji način je birala!

Zorica Marković poznatija kao Keva sinoć je napustila imanje u Lisoviću a danas farmere iznenadila svojom odlukom.

Stars
> 03:40h

Ona je za gazdu imanja postavila Gogu Aleksić koja će večeras izabrati ko će joj biti sluga i odseliti se u štalu.

Prethodne nedelje gazdarica je bila Jelena Golubović a njene sluge Ceca i Čipi.

UŽIVO IZBOR SLUGA MOŽETE GLEDATI OVDE

22:39 Saška je ustala da prokomentariše Gogin izbor.

"Ovome sam se i nadala ali nemam problem sa tim, ni sa štalom, ništa. Sigurna sam da će svi štapići otići meni ali ako posle toga ispadnem, biću srećna jer idem svojoj kući, a ako ostanem, biću opet srećna", rekla je ona dok je Žika dodao da će se potruditi da njenu narav

22:36 Goga je ustala da proglasi sluge, a evo kako ih je izabrala.

"Što se tiče sluga, odmah sam razmišljala o tome. Volela bih da stavim nekog ko mi je drag i koga bih da sačuvam kao i neko ko mi nije drag. Ovonedeljni sluga je Žika, ženski sluga je Saška Karan."

22:32 Marina Perazić je izabrana za najgoreg farmera ove sezone. Upitana da prokomentariše to, Marina je izjavila da je to glupost i da je sigurna da gledaoci tako ne misle.

"Glumiš neku mafiju zato što je finale za 10-15 dana, ali to svi vide ovde a vide i gledaoci", rekao je Filip dok je Marina dodala da više neće dozvoliti da je takvi napadaju.

22:22 Na samom početku, voditeljka je donela pismo za učesnike. Pošto je Žika najbolji farmer dobio je nagradu. On će moći narednih 7 dana da se kupa u gazdinskoj kući.

"Ovo je nagrada koja će meni dobro doći ali ja sam se nadao da ćemo dobiti nešto što ćemo svi moći da podelimo", rekao je Žika.