Priznao pred sudom svirepo ubistvo

ŽENI SMRSKAO LOBANJU POSLE EMISIJE DNK: Tužilaštvo traži 40 umesto 30 godina robije

JAGODINA - Više tužilaštvo u Jagodini žaliće se na presudu kojom je Viši sud u tom gradu osudio Stevana Kojića (30) na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Žakline (26).

Crna Hronika
> 18:36h

Portparol Višeg tužilaštva Nenad Necić je rekao da tužilaštvo zahteva maksimalnu kaznu od 40 godina, jer je ubistvo kvalifikovano kao teško ubistvo izvršeno na svirep način.

SMRSKAO JOJ LOBANJU PRED DECOM: Počelo suđenje muškarcu koji je ubio ženu posle emisije DNK

Ubistvo se dogodilo 2. aprila 2015. godine u iznajmljenoj porodičnoj kući u Jagodini. Prema nalazima obdukcije Žaklina je umrla zbog unutrašnjeg krvarenja pošto ju je, bar pola sata, Stevan šutirao i tukao. U vreme ubistva, u kući su bila i njihova dva maloletna deteta. Kojić je na suđenju priznao ubistvo supruge i pred Sudskim većem izrazio kajanje.

On je tada rekao da mu je žao što je ubio suprugu i da nije imao nameru da to uradi. Netrpeljivost među supružnicima povećala se kada je Stevan izrazio sumnju da su deca biološki njegova. Zbog toga su gostovali u emisiji Televizije Pink gde je DNK analizom utvršeno da četvorogodiš¡nja devojčica i jednogodišnji dečak jesu njegova biološka deca.

Nekoliko dana nakon emitovanja emisije Stevan je ubio Žaklinu.

(Foto/Printscreen Facebook)