Foto: Damir Dervišagić

Prve slike starlete nakon napada fudbalera

PAPARACO KURIRA: Sorajine prve slike nakon klanja nožem!

Vučelićeva se usred noći iskrala iz svoje kuće da bi sanirala povrede po vratu i stomaku, koje joj je nožem naneo bivši dečko Stefan Mihajlović

Stars
> 00:00h

Soraja Vučelić (28) oporavlja se od povreda po vratu i stomaku, koje joj je nožem naneo bivši dečko, fudbaler Stefan Mihajlović (22). Novopečena voditeljka je u noći između utorka i srede zbog povreda završila u Urgentnom centru, ali je iste noći puštena kući. Da bi izbegla foto-reportere, Vučelićeva danju nije izlazila iz zgrade u kojoj živi, već je odlučila da usred noći ode na privatnu kliniku na previjanje. Međutim, paparaco Kurira strpljivo je čekao da napusti svoj dom i uhvatio ju je sa zavijenim vratom.

Razbesnela se kad je spazila našu ekipu i rukom je pokušavala da sakrije lice. - Ne mogu da verujem da ste postavili fotografa da me slika! Stvarno niste normalni. Pustite me više na miru i ne mešajte se! Nemamo o čemu da razgovaramo - urlala je Soraja. Do incidenta je došlo u jednoj vili na Senjaku, gde su njih dvoje s društvom otišli posle provoda na splavu. Kad je krenula kući, fudbaler joj nije to dozvolio i posekao ju je po vratu i stomaku. - Slučajno je došlo do toga, on nije imao zlu nameru. Dobro sam, nikog neću krivično goniti - rekla je Soraja.

Juče smo pokušali da kontaktiramo i s Mihajlovićem. Međutim, sin nekadašnjeg fudbalera Radmila Mihajlovića nije odgovarao na naše pozive. Ni njegov otac nije želeo da govori o incidentu. - Nemam šta da kažem - kratko je rekao Radmilo. Stefan je, inače, u javnosti poznat po aferama s pevačicama, ali i incidentu koji se dogodio 6. maja prošle godine. Tada je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lakića Kurjaka svojim kolima udario Dragana Radojičića i pobegao s lica mesta. Nesrećni čovek je krajem meseca podlegao povredama. Svedoci su u istrazi rekli da je Mihajlović prošao na crveno svetlo, da bi kasnije jedan od ključnih očevidaca promenio svoj iskaz.

Ućutao se... Stefan Mihajlović

Sandra i Katarina BIVŠE O STEFANU NI REČ Stefan Mihajlović je ranije bio u vezi i s misicom Sandrom Obradović i pevačicom Katarinom Živković. Pozvali smo Kaću, a ona je poručila da ne želi ništa da komentariše, dok Sandra nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Dele advokata Policija saslušava Mihajlovića Prvo osnovno tužilaštvo formiraće predmet, koji će potom proslediti policiji, kako bi se utvrdile sve okolnosti ranjavanja Soraje, koju je navodno Stefan nožem isekao po vratu i stomaku. Kako Kurir saznaje, policija će pozvati na saslušanje bivše ljubavnike, a u zavisnosti od njihovih iskaza, kao i lekarske dokumentacije, biće poznato da li će protiv Mihajlovića biti podneta prijava. Ako se to desi, on bi mogao da se suoči s još jednom istragom, i to godinu dana nakon što je skrivio udes u kojem je poginuo Dragan Radoičić. Ono što je u celom slučaju interesantno, jeste to što je Vučelićevu do sada zastupao advokat Borivoje Borović, koji je istovremeno i Mihajlovićev advokat u slučaju saobraćajke. I. M.