Foto: Printskrin/Instagram

Pogledajte šta treba da uradite

(FOTO) ZABORAVITE NA PUĆENJE: Stigla je nova poza za savršeni selfi, poznate cice su je isprobale

Već neko vreme ovaj trend je prisutan na društvenim mrežama, a mnoge poznate lepotice već su ga isprobale. On iziskuje da pozadinu stavite u prvi plan i učinite je još bujnijom.

Žena
> 00:00h

Ukoliko želite biti kraljica društvenih mreža, sasvim je jasno da na fotografijama morate izgledati besprekorno. Da su selfij' postali toliko rasprostranjen fenomen govori činjenica da su se i naučnici pozabavili pitanjem koju stranu lica valja okrenuti prema objektivu. Oni tvrde da bolje izgledamo kada se fotkamo s leve strane, a da srušite Instagram morate pratiti i trendove poza koji se iz dana u dan menjaju.

Kako biste svoj profil doveli u red potrebno se malo više istegnuti i stati na prste. Jednostavno izbacite pozadinu i dignite ruke u zrak da svoje telo prikazali u najboljem svetlu. Prigodna je za leto jer u kupaćem kostimu vaši aduti mogu najbolje doći do izražaja. Nova poza koristi se već neko vreme, ali još nije dobila službeno ime.

Neke blogerike vratile su se daleko u prošlost i počele imitirati davno izumrlog dinosaura. Takozvani 'T-Rex hands' zahvatio je poznate dame i dalo im priliku da pokažu svoj manikir. Osim što ste trebali imati poprilično velike kandže, morali ste napola otvoriti usta.

Ovaj trend proizašao je iz prošlog, a isfurala ga je sveprisutna Kajli Džener. Ona je bila prva koja je osim lica u selfi, ubacila i šaku. Ukoliko ste napola otvorili usta i opustili ih, napravili ste "riblji zev". Usne je bilo potrebno dodatno popuniti šminkom, a osim njih morate pokazati i zube. Sada, ako želite da budete populani na Instagramu sve što treba da uradite je da podignete ruku, ponete se na prste i istrćite zadnjicu. Lajkovi su zagarantovani.