Foto: Printskrin/Instagram

Na meti fanova

(FOTO) ZORANNAH SE PONOVO ZAIGRALA U FOTOŠOPU: Šta se to dešava sa butinama modne blogerke?

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah često je kritikovana zbog fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Stars
> 00:00h

Zorannah izgleda nikad mršavije što se može videti na slikama, međutim njeni pratioci navode da blogerka obrađuje fotografije u fotošopu gde stanjuje butine i noge.

Foto: Printskrin/Instagram

Gotovo je nemoguće naći sliku na njenom Instagram profilu na kojoj njene butine ne izgledaju fotošopirane, a kao što možete da primetit ruke joj izgledaju veće od butina.

Foto: Printskrin/Instagram

Kako svakodnevno objavljuje brojne fotografije i na svakoj izgleda savršeno, jedan od pratioca ju je nedavno isprozivao i dao savete kako da koristi fotošop, no Zorani se ne dopadaju takve kritike pa tako briše komentare u kojima je isprozivana.

Foto: Printskrin/Instagram

"Iskreno, nemam ništa protiv tebe i nemam ništa protiv fotošopa, ali moram ti skrenuti pažnju na korišćenje istog. Vodi računa kako uređuješ slike, s obzirom na to da ti na nekim izgleda glava veća od nogu, ili kolena i listovi deblji od butina, ili pak kao na ovoj, da ti ruke budu dosta punije od nogu što je, i sama moraš priznati, nemoguće", napisala je nedavno jedna korisnica Instagrama čiji komentar blogerka obrisala.

Foto: Printskrin/Instagram