Ovo Amerika jedva čeka

(VIDEO) TRAMP UZVRATIO, I TO GALA! Na debatu s Hilari pozvao bivšu ljubavnicu Bila Klintona

Pošto je Hilari angažovala poznatog skandal-majstora da ometa Trampa tokom ove debate, republikanski kandidat je pozvao Dženifer Flauers, jednu od bivših ljubavnica Bila Klintona koju je Hilari nazvala "fufom" tokom predsedničke kampanje njenog supruga.

Planeta
> 07:30h

Dženifer Flauers dobila je mesto u prvom redu za debatu koja će biti održana u ponedeljak, u nadi da će ometati kandidatkinju demokrata, za koju Tramp smatra da je nasilnik.

Naime, ove nedelje ljudi iz predizbornog štaba Klintonove objavili su vest da će milijarder-galamdžija Mark Kuban, inače protivnik Donalda Trampa poznat po tome što stalno pravi scene i ekscese, pa i viče na sudije na košarkaškim utakmicama svog tima iz Dalasa, sedeti u prvom redu tokom debate kako bi rastrojio republikanskog kandidata za predsednika SAD.

"Upravo sam dobio mesto u prvom redu da gledam kako Hilari Klinton pobeđuje Donalda Trampa u ponedeljak. Idemo!", napisao je Mark Kuban na Tviteru. Brajan Falon, portparol Hilari Klinton, čak je rekao: "Ukoliko ste videli Marka Kubana na utakmicama Dalas Meveriksa, onda znate koliko će biti naoštren za debatu".

Činilo se da je Hilari Klinton saterala u ćošak Donalda Trampa time što će ga ometati i izbaciti iz koloseka tokom debate. Čak su se i mediji pitali da li će Tramp moći da održi pažnju kada mu pitanja bude postavljao moderator debate Lester Holt, a Mark Kuban bude vikao.

Međutim, kao i mnoge druge ideje u kampanji demokratske kandidatkinje, čini se da se najnovija Klintonovoj upravo vratila kao bumerang, jer je Donald Tramp odbio da bude nadmašen u toj "školskoj" taktici.

(VIDEO) TRAMP U OFANZIVI: Davaću 2 miliona nedeljno za reklame, a ti, Hilari, seti se Bila i Monike!

"Ako budalasti Mark Kuban želi da sedi u prvom redu, možda ću staviti Dženifer Flauvers baš pored njega!", napisao je Tramp na svom tviter nalogu u subotu ujutro.

Čini se da bi to i moglo da se desi. Bazfid je u subotu uveče javio da im je Džudi Stel, pomoćnica Flauversove, poslala elektronsku izjavu u kojoj se navodi da je "gospođica Flauvers pristala da se pridruži Donaldu na debati".

To je jedan poen za Trampa u toj strateškoj igri pred debatu.