Foto: Printscreen Youtube

Bolesnik

(VIDEO) LOVCI NA PEDOFILE UHVATILI JOŠ JEDNOG MANIJAKA: Hteo da bude dečko 3 puta mlađoj devojčici

Grupa "lovaca na pedofile" u Engleskoj snimila je potencijalnog nasilnika koji je pokušao da se sastane sa fiktivnom devojčicom od 13 godina sa kojom se dopisivao na mreži.

Planeta
> 00:00h

Članovi bezbednosne grupe za decu "Tamna pravda" predstavili su se kao Šarlot i uspostavili onlajn kontakt sa Baglijem na društvenoj mreži "hi5". Nakon niza tekstualnih poruka koje su razmenili Bagli je upitao devojčicu da li bi želela bude njen prvi dečko i da li joj uzme nevinost.

Na pitanje grupe koja se predstavljala kao Šarlot da li bi bio srećan da je njen dečko uprkos tome što joj je "samo 13", Bagli je odgovorio: "Ako bi to bilo u redu sa tobom."

(VIDEO) BRUTALNA KAZNA ZA PEDOFILA: Zavodio devojčicu, a onda su mu se njeni drugovi surovo osvetili

On je organizovao sastanak sa njom na Tajms skveru a onda je bio suočen sa članovima grupe kada je sišao sa svog bicikla. Bagliju su zatim citirani neke od poruka koje je poslao i prikazani su mu snimci toga. Jedan od dvojice muškaraca iz "Tamne pravde" upitao je: "Došao si da se sastaneš sa 13-godišnjom devojkom zbog seksa?"

Krivac je samo zbunjeno odgovorio:"Zašto bih došao na biciklu?"

Dva policajca su onda došla na lice mesta i saslušala članove "Tamne pravde" koji su ponovili izvode iz njegovog teksta tokom razgovora sa Šarlot. Bagli, koga je njegov advokat okarakterisao kao "patetičnog i ranjivog", kasnije je tvrdio da je otišao na sastanak da upozori devojku o opasnosti od predatora na mreži.

UHAPŠEN PEDOFIL: Manijak na Fejsbuku glumio devojku pa seksualno iskoristio 60 dečaka

Sudija Pol Sloan je rekao Bagliju obrazlažući kaznu: "Hteli ste njene slike u školskoj uniformi. Otišli ste da upoznate devojku na Tajms skveru i bili ste šokirani kada ste suočeni sa pripadnicima "Tamne pravde". Nakon toga ste policiji rekli da ste bili samo tu da učite Šarlotu o opasnostima, što je prosto neprihvatljivo".

"Ako ovo pokušate još jednom dobićete odmah kaznu zatvora", rekao je sudija. Simon Bagli (42) dobio je 12 meseci uslovne zatvorske kazne suda u Njukaslu i stavljen je u registar seksualnih prestupnika na pet godina.

(RT)