Foto: Printskrin

Oduševila sve

MARINA ODUVALA ŽIRI: Vidim ti ZVEZDU NA ČELU! Ti si PRAVI PAKET, a kako tek izgledaš...

Marina Radosavljević iz Vrnjačke Banje oduševila je žiri Zvezda Granda. Iako je imala tremu, Marina je delovala samouvereno.

Stars
> 08:24h

Žiri je primetio tremu kod kandidatkinje, ali bez obzira na to, maksimalno ju je pohvalio. "Imala si jaku tremu a delovala si sigurno. Tvoj nastup je bio lep, pozitivan bez obzira što si se ukočila o treme. Jako si lepa, zgodna i talentovana, fantastično si otpevala prvu pesmu. Ja bih ti dala savet, a to je da kao top riba malo poradiš na imidžu da budeš modernija, ne mislim da haljina nije lepa ali da budeš malo modernija. Ti si u ovoj sezoni prva devojka kojoj ja vidim zvezdu na čelu", rekla je Karleuša na samom početku. Tajanstvenom članu žirija se takođe dopala takmičarka.

"Ja sam malo i pristrasan ali i ono što sam čuo mene je sasvim zadovoljilo". Ipak Šerifovićeva je imala i jednu zamerku.

"Slažem se sa Jelenom, samo nemoj da verglaš, jedan triler i nemoj da ih trpaš gde im nije meeto", rekla je Marija. Devojka je pevala i pesmu Ane Bekute, a pevačici se veoma dopala.

"Pravi si paket i ozbiljan kandidat. Po aplauzima publike se moglo čuti koliko si već simpatija stekla", rekla je Ana. Lukas je naveo da takmičarka izgleda bolje nego u prethodnoj sezoni.

"Sjajna si pevačica. Ovu godinu treba da iskoristiš da uradiš nešto. Kada sam video da si ti, delovala si mi tako sigurno i samouvereno, kao da tačno znaš šta hoćeš. Sve u svemu želim ti i trudiću se da navijam za tebe i da ideš u finale", rekao je Aca.