Foto: Weibo

Opekotine na 80 odsto tela

DEVOJČICA HEROJ SE BORI ZA ŽIVOT: Htela da spasi oca iz požara i sad joj preti amputacija obe ruke

Hrabroj devojčici (14) preti amputacija obe ruke posle spasavanja teško pokretnog oca iz požara.

Planeta
> 00:00h

Učenica Guo Điađija se bori za život posle velikog požara koji je zahvatio mesto Čongking, na jugozapadu Kine, prošle nedelje.

Vatra je zahvatila 80 odsto njenog tela i doktori kažu da će možda morati da joj odseku obe ruke. Požar je izbio u dnevnoj sobi dok su svi spavali. Varnice su letele iz električnih uređaja i sijalica, rekla je devojčicina majka.

Požar je izbio u dnevnoj sobi, Foto: Youtube/Printscreen

Ona je odmah probudila svoju majku, muža i ćerku i rekla im da beže iz kuće. Kada je otrčala dole, videla da je dnevna soba već u plamenu.

Kada su izašli napolje, devojčica nije primetila oca. On je usporeno hodao još od saobraćajne nezgode koja se dogodila 2010. godine.

Foto: Youtube/Printscreen

Vratila se u kuću, međutim, nije znala da je otac već izašao, pa se ubrzo onesvestila od dima. Porodica je brzo uletela unutra i izvukla je napolje. Pidžama joj se zalepila za izgorelu kožu, a krvarila je po rukama i nogama.

Odvedena je u bolnicu gde su joj konstatovane opekotine respiratornog trakta i trovanje ugljen monoksidom. Ne može da govori, ali je svesna i komunicira sa roditeljima tako što klima glavom.

(VIDEO) ZAVRIŠTALA JE ZBOG SCENE NA AUTO-PUTU Devojčica je stajala nepomično, a iza nje je bio HOROR

(Mirror)