Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Dobitna kombinacija uplaćena u Palmira Toljatija kod starog Merkatora

RADA DOČEKALA SVOJU PRVU LOTO SEDMICU Njemu milioni, a ona čašćavala! Radnica lutrije delila bombone

BEOGRAD - Misteriozni srećković koji je tiket uplatio u Novom Beogradu, u ulici Palmira Toljatija, osvojio je sedmicu na lotu vrednu neverovatnih 600.000 evra.

Društvo
> 00:00h

Dobitnik je za svega 350 dinara uplatio pet kombinacija, od kojih mu je je poslednja donela premiju. Da sreća bude još veća, i u ostalim kombinacijama osvojio/la i jednu šesticu, peticu i dve trojke.

Radmili P. (68), radnici na dobitnom uplatnom mestu, to je prva sedmica za 11 godina rada u Lutriji. Iako pamti gotovo svaku stranku, o srećnom dobitniku kaže da ne zna ništa.

Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

- Nadam se da ću premotati film i shvatiti o kome se radi. Toliko sam želela da neko kod mene dobije sedmicu i konačno mi se to ostvarilo. Veoma sam uzbuđena. Gledala sam izvlačenje i čula sam da se radi o Novom Beogradu, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da se radi o mom uplatnom mestu. Međutim, kad mi rekoše da je kod mene, nisam znala gde se nalazim. Drago mi je što sam nekoga usrećila. Dabogda bio živ, zdrav i radostan, i nek taj novac potroši u sreći i zadovoljstvu. Nek mu bude drago do kraja života kao što je meni danas i biću zadovoljna - sa osmehom od uva do uva priča Radmila.

Na njenom radnom mestu juče je bilo pravo slavlje, nije bilo osobe koja joj nije čestitala, dok je ona skromno odmahivala glavom govoreći: „Nije do mene, svako svoju sreću nosi sa sobom“.

- Toliko je dobitaka prošlo kroz moje ruke - 50.000 evra, milion dinara, „fijat punto“ i bezbroj šestica, ali nije ovo srećno mesto, ljudi su srećni, to je moja deviza. Moje je samo da maksimalno budem korektna prema svakome i da objasnim sve što treba, jer ne volim kada stranka ode nezadovoljna - objašnjava nam Radmila, koja nas je u čast njene prve sedmice častila „greb-greb“ srećkama i bombonama.

(Alo)