Foto: Printskrin

Udelila mu komplimente

SAMO ŠTO JE STIGLA U PINKOVE ZVEZDE: Maja Nikolić se nabacuje Kaliniću! Znam da si SUPTILAN I NEŽAN!

Maja Nikolić se večeras našla u ulozi žirija u "Pinkovim zvezdama", a samo što je došla imala je zahteve od voditelja Milana Kalinića.

Stars
> 00:00h

"Kao što ste svi već upućeni, Dara je imala malih zdravstvenih problema. Dobro, ne baš malih, ali sve se završava kako treba. Biće sve u redu. Na žalost, Dara neće biti sa nama u narednih nekoliko emisija", rekao je Milan.

"Zbog toga smo morali da joj nađemo zamenu. Meni je jako drago što mogu da vam predstavim Maju Nikolić", rekao je, a kada je pevačica podigla svoju stolicu, voditelj joj se zahvalio što je došla.

"Meni je čast i zadovoljstvo. Ja sam sam do sada stalno bila sa vama i pratila pomno sve što se dešava zajedno sa Lazarom i Novakom. Prija mi ova promena i čast mi je sa ovako velikim pevačkim zvezdama mogu da učestvujem u šou programu. Mislim da se ovakva ekipa nalazi samo jednom", objasnila je Maja, a potom poručila Milanu:

"Moram da ti reći da sam ponosna na tebe. Borio si se muški i junački, obzirom da znam da si suptilan i nežan. Ja ću biti dobra i blaga. Ti si bio muškarac u nekim momentima, da sam taj deo više puta vraćala da odgledam ponovo. Bio si džentlmen, svaka ti čast. Ovo nije ulačenje, ja ovo stvarno mislim."