Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Udarila na direktora „Granda“

KARLEUŠA OPLELA ŽEŠĆE NEGO IKAD: Saša Popović je MATORA SELJAČINA!

Jelena Karleuša se pobrinula da ni ovonedeljna emisija "Zvezde Granda" ne prođe bez provokacija i žestoko udarila na direktora "Granda", Sašu Popovića.

Stars
> 00:00h

JK je na početku poručila Popoviću da je čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje.

Poručila mu je da je MATORA SELJAČINA, a nije štedela ni Acu Lukasa koji joj je žestoko uzvratio..

Ni ove nedelje „Zvezde Granda“ nisu prošle bez trzavica i provokacija, a Jelena Karleuša sada je udarila na Sašu Popovića. Nakon što je JK pohvalila talenat jedne takmičarke, osula je paljbu na njen stajling. Popović je stao u odbranu kandidatkinje, što se nije dopalo Karleuši, koja je počela da vređa direktora „Granda“. - Prvo, matori ste, drugo - seljaci ste! Nemate veze s modom. Ti znaš samo za Filipa Plejna - besno je rekla pevačica i nastavila: - Ovi novokomponovani modni ljudi misle da treba samo da piše Plejn. Lukas se tada priključio Popoviću, poručivši Jeleni da izgleda kao ćurka. - Poslednji put sam ovu tvoju kreaciju video kad je moja keva spremala ćurku za Novu godinu - u šali je rekao Lukas kritikujući Jelenu, koja je nosila metalik srebrni mantil i čizme u istoj boji. Ona mu nije ostala dužna. - Čim ste došli do love, kupili ste odeću „filip plejn“ i sad mislite da ste stručnjaci. Popović joj je poručio da se ona nije bila ni rodila kad je on nosio brendirane stvari, a pevačica je pokušala da ga ponizi, rekavši mu da je tada nosio garderobu domaće proizvodnje. - Tada si bio u odeći iz „Prvog maja“ iz Pirota - rekla mu je JK.

Aca Lukas MARIJA ŠAPUĆE JELENI KAD JE FALŠ Tokom emisije, najviše prozivki JK je primila od Lukasa. Njihovo prepucavanje počelo je kad je Aca udario na Jelenin sluh. - Simptomatično je što Jelena uvek provali kad je falš, mora da ti Marija šapuće - prozvao ju je Lukas, a ona mu je odgovorila: - Ustani, Aco, kad pričaš sa mnom. A da, ustao si, izvini. Oh, vi kratkonogi muškarci sa stomakom kao u sedmom mesecu.

Marija Šerifović ČIZMA JK KAO LUKASOV KONDOM JK je svoju providnu čizmu dala Lukasu, s kojim će snimiti duet. - Izvoli, srce, to će ti doći otprilike do struka, a možda i do ramena - rekla mu je JK, a Šerifovićka se nadovezala: - A može da ti posluži i kao kondom!

Ekipa Kurira