BE-BE-BE

TREBAĆE PUNO PELENA: Evo šta je Novak Đoković rekao o Jeleninoj trudnoći i drugom detetu

Novak i Jelena Đoković u avgustu će dobiti drugo dete, a u familiji našeg najboljeg sportiste potajno se nadaju da će biti - devojčica!

Tenis
> 13:08h

Posle braće Srđana i Gorana, te Novaka, Marka i Đorđa, svi žele da sada Stefan dobije sestru koja bi prekinula mušku dominaciju u familiji. Porođaj u avgustu Pol deteta još nije poznat, imajući u vidu da je Jelena tek ušla u treći mesec trudnoće, a čak i ona ne krije da bi volela da rodi ćerkicu. Tako je bar svojevremeno pričao Novak.

- Dolazim iz porodice dečaka, tako da moja mama i Jelena žele devojčicu - poručio je Nole pre rođenje Stefana i dodao: - Neopisiva mi je želja da jednog dana postanem porodičan čovek i imam mnogo dece. To je najveće bogatstvo u kom čovek može beskrajno da uživa - pričao je Nole.

I baka Dijana želi unuku I Noletova majka Dijana javno je izrazila želju da dobije unuku jednog dana. Ona je u nekoliko navrata govorila da joj nije bilo lako u kući sa četiri muškarca, misleći na supruga Srđana i sinove Novaka, Marka i Đorđa, a često je isticala koliko je samo morala da opere veša za njima, jer su se svi bavili sportom.

Čeka batu ili seku Stefan puni tri godine Novak i Jelena imaju sina Stefana, koji će oktobru napuniti tri godine. Srpski teniser uvek ističe da mu je dete iz korena promenilo život, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Svaki slobodan trenutak koristi da bude s njim i mnogo mu znači da bude uz njega, pogotovo dok je mali.

Svetske kladionice Drugo dete zvaće se Nemanja ili Katarina Kurir je nedavno pisao kako su pojedine svetske kladionice ponudile igru - kako će se zvati Novakovo drugo dete. Zanimljivo je da su najmanju kvotu, odnosno najveće šanse, imali Nemanja u slučaju da bude dečak i Katarina u slučaju da bude devojčica.

MILAN NASTIĆ