Foto: Aleksandar Jovanović

Rat ne prestaje

MAJA NIKOLIĆ NE BIRA SREDSTVA: Zorica me mrzi jer me Šaban voli!

Rat između Maje Nikolić i Zorice Brunclik sve više se zahuktava! Ovaj put pevačica iz Niša je kao oružje u borbi protiv koleginice iskoristila Šabana Šaulića.

Stars
> 00:00h

Članice žirija „Pinkovih zvezda“ ne biraju ni vreme ni način kako će jedna drugu da potkače. Maja je sada razrešila misteriju zbog čega je Šabanova kuma Zorica ne podnosi.

- Zorica je ljubomorna na mene jer me Šaban obožava. Trebalo je da nas dvoje snimimo duetsku pesmu, ali nismo uspeli da nađemo odgovarajuću numeru jer je on narodnjak a ja zabavnjak - priča Nišlijka i dodaje da je pink pevačica bila u neverici kad je to čula. - Jednom prilikom, Zorica je usred emisije upitala Šaulića da li je tačno to što se priča a on se nasmejao i potvrdio. Ona se verovatno vodi logikom - ako me ona ne voli, da ne bi trebalo ni njen kum da me voli - priča Maja za Kurir Star. Ipak, Nikolićeva brani Šabana i kaže da je on normalan čovek, koji ne razmišlja kao njegova prijateljica. - Šaban je legenda koji ima svoj stav. Naša mišljenja se čak i poklapaju kad komentarišemo takmičare. Ponavljam, Zorica ne sme ništa gore od ovoga da mi kaže jer ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Na moj nivo se uzdiže, a ja neću da se spuštam niti da joj odgovaram na primitivna pitanja. Možda mu je ona kuma, ali mene Šaban više ceni i poštuje. Jednostavno, bitnija sam mu i to je kraj priče - završava Maja.

Marija Dejanović