Foto: Marina Lopičić

Jedan drugome nisu hteli da pogledaju u oči: Marko i Nikola Rokvić otkrili detalje o svom odnosu

Iako su obojica poznati kao ljudi kojima je porodica na prvom mestu, Marko i Nikola Rokvić retko pokazuju javnosti koliko su povezani i bliski, piše Story.rs

Stars
> 17:50h

Međutim, Marko je nedavno iznadio svog brata jednom fotografijom koja u potpunosti opisuje njihov odnos. Svesni svojih različitosti, Nikola i Marko poštuju jedan drugoga, ali ističu da ih to ne sprečava u tome da ostanu jedan drugome podrška kakvom se malo ko može pohvaliti. Možda imamo različite poglede, ali imamo jedan drugog!", napisao je Marko.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: Ona je sve što jedna žena treba da bude: Zbog ove čestitke Ace Lukasa svaka žena će poželeti da se nađe na mestu Sonje Vuksanović (FOTO)

2 godine uživa u ljubavi sa Matejom Kežmanom, a niko ne zna da ima brak iza sebe: Evo koga je Tara Šumonja bezuslovno volela (FOTO)

Glumac priznao da je bio lud Dženifer Aniston tokom snimanja Prijatelja: Zaboravio bih tekst čim bih je ugledao Dirljiv susret nakon 30 godina: Ekipa popularne serije ekskluzivno u magazinu Story i dalje želi bolji život (VIDEO)