Foto: Marina Lopičič

ISPOVEST BEOGRAĐANKE SA URANKA: Spavala sam sa nepoznatim muškarcem usred Košutnjaka!

Društvenim mrežama kruži ispovest jedne Beograđanke koja je Prvi maj i izlazak u prirodu iskoristila na malo drugačiji način od uobičajnog.

Žena
> 02:10h

"Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, miris mesa i zvuk muzike koja se meša sa improvizovanih prvomajskih stejdževa, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu.

I stvarno, paradoksalno, proslava Međunardonog praznika rada idealan je prilika da se dođe do partnera. Sve što treba je da ga zamolite da vam pozajmi ćumur. Ili da vam pomogne da raspalite vatru. Možete i da ga pitate da vam sklopi šator. Šta god vam padne na pamet.

Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje. To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji slobodan pedalj ovog omiljenog beogradskog izletišta na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim roštiljanja, društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola.

Foto: Profimedia

No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala u pogrešan šator. Pravo liku na ruke. Sedeo je sa lampom i preturao nešto po šatorskoj utrobi, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu.

Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, pored pljeskavica i viskija, razmenili smo i prve poljupce.

Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, na početku šumarka, u rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo Prvi maj. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati", završava svoju ispovest ova Beograđanka.

(Srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAŽNATOVIĆI NA URANKU: Veljko uradio nešto što nije smeo, Anastasiji nije dobro od smeha!