Foto: Dado Đilas

Priznala

MAJA NIKOLIĆ PROVOCIRA: Kemiša muvam da bi Zorica poludela!

Pevačica Maja Nikolić, koja članove žirija „Pinkovih zvezda” izluđuje time što ne zatvara usta, otkriva da je koleginici Zorici Brunclik našla slabu tačku.

Stars
> 14:52h

Ona namerno zavodi njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša kako bi njena koleginica dostigla „tačku ključanja” i pobesnela.

"Kemiš i ja smo se malo ljubakali. Zorica je ljubomorna, ali to krije. Možda misli da je benigno zato što je u pitanju emisija, ali u privatnom životu kada bih napala Kemiša, odbrusila bi mi malo žešće. Međutim, nisam pokvarena i to ne radim u privatnom životu, ne volim oženjene muškarce i to stvarno nikada ne bih radila. Ne možeš graditi svoju sreću na tuđoj nesreći, ali za šou, kada su kamere upaljene, sve je dozvoljeno i sve može", uz šeretski osmeh kaže Maja i otkriva da još veću želju dobije da mazi Kemiša kada vidi da Zorica negoduje.

"Kemiš i je se malo ljubimo, grlimo i udeljujemo komplimente jedno drugom. Sviđa mi se što se Zorica „peca”. Šta god ja kažem, ona se upeca i onda je tu rasprava. Posle toga vidim da me namršteno gleda, ali se nasmeje kada se ugase kamere. U suštini, tokom emisije se posvađamo na krv i nož, ali niko nikoga ne mrzi, nismo neprijatelji", kaže Nikolićeva i dodaje da su ona i Kemiš najkompetentniji u žiriju.

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!