Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

supruga najveća podrška

GOL ZA PRINOVU: Everton spasao Partizan u 96. minutu i pogodak posvetio budućoj bebi

Deveto kolo super lige Srbije nije završeno onako kako su želeli navijači Partizana.Ipak, Partizan ne bi bio šampionski klub da kroz istoriju nije pokazao da ga iskušenja jačaju i vraćaju na put pobednika, pa tako i remi protiv ekipe Napretka pri rezultatu 1:1.

Fudbal
> 13:13h

Gol za Partizan u nadoknadi vremena (90+6) postigao je Everton Luiz koji utiske iznosi za Partizanov sajt.

– Osećanja su podeljena. Naravno da sam srećan što sam postigao gol, ali ujedno i tužan što nismo osvojili tri boda i nastavili niz. Utakmica je za nas bila zaista teška, ni sami ne možemo da objasnimo šta se desilo, ali jednostavno nismo igrali onako kako znamo i kako smo se dogovorili. Ipak, siguran sam da je ovo samo trenutak slabosti i nešto što ćemo odmah ispraviti.

Partizan igra na tri fronta, da li je i umor učinio svoje?

– Kada igrate u Partizanu bez obzira koliko ste umorni, to ne sme da se održava na terenu, ali nažalost takve stvari se dešavaju, jer smo ljudi, no i profesionalci koji moraju brzo da se podignu, oporave i nastave dalje. Mi ne brojimo trenutke slabosti, ima ih svaki čovek, već koliko se brzo podigneš i nastaviš da pobeđuješ.

Pred put u Švajcarsku tokom treninga si dao gol sa 30 metara?

– Istina, bilo je simpatično svima, jer u tom trenutku to niko nije očekivao. Vežbali smo na veštačkoj travi tada i evo…Kod nas zaista nije važno ko golove postiže, već da se golovi nižu i da Partizan pobeđuje, igra ofanzivno i da je uvek opasan po gol protivnika. Nažalost, desi se i ovo, ali idemo dalje!

I Vladimir Stojković je dao svoj doprinos golu?

– Stojke je sjajan golman i nešto ovako smo od njega mogli i da očekujemo. Doduše nije baš uobičajno, ali to je on, gine za tim i spreman je na rizik zarad pobede.

Gol si proslavio aludirajući na cuclu i bebu?

– Svi znaju da mi je porodica veoma bitna, a supruga najveća podrška. Očekujemo prinovu i ovaj gol posvećujem njima i navijačima!

Sreda, subota, očekuje nas još jedna utakmica, a potom i utakmica sa Dinamom iz Kijeva.

– Odmorićemo se, videti greške i idemo dalje! To je Partizan, mi smo uvek u punoj brzini! – završava Everton Luiz za sajt Partizana.

Kurir sport / partizan.rs

foto: Miroslav Todorović/fkpartizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Partizanovci, ako je za utehu....