Foto: Profimedia

POTRESLA SE

(FOTO) KIM KARDAŠIJAN UZNEMIRENA ZBOG STRIJA: Osećam se nesigurno! Ja ne izgledam ovako!

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan (36) prestravila se nakon što su se pojavile ne toliko laskave fotografija njenog tela u kupaćem kostimu. Rijaliti zvezda letovala je s prijateljicama u Meksiku kada su fotografije njene zadnjice osvanule u novinama.

Pop kultura
> 22:58h

"Ne razumem, ja ne izgledam ovako", rekla je zvezda rijalitija 'Keeping Up With The Kardashians' dok je gledala fotografije na kojima su jasno bile vidljive strije na njenoj guzi.

Povod odmora u Meksiko bio je 38. rođendan Kortni Kardašijan. Kada ju je najstarija sestra odlučila oraspoložiti ponudivši vožnju džet skijem, Kim je odgovorila:

foto: Profimedia

"Ne mogu se zabavljati nakon što sam videla te fotografije, postoje i druge fotografije na kojima izgledam dobro, samo su fotografisane iz drugačijeg ugla".

Nakon objave spornih fotki velik broj fanova optužio ju je da sve vreme koristi fotošop i da njene fotografije nisu verodostojne. Velik broj strija nisu jedini problem popularne starlete. Naime tokom odmora priznala je kako se nije oporavila od pljačke u Parizu i kako noću još ne može mirno da spava.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)