Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Analizira ministra spoljnih poslova

DUHOVITA KARLEUŠA: Dačić je bucmasta žaba!

Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća, rekla je pevačica

Stars
> 10:00h

Nakon što je predsednik Turske Redžep Erdogan posetio Srbiju, Jelena Karleuša prokomentarisala je taj diplomatski događaj i priznala da joj je krivo što ona nije zapevala na zabavi umesto Ivice Dačića.

Popularna pevačica kaže da je njen suprug Duško Tošić bio na ovom diplomatskoj zabavi i da je provod bio odličan, ali da ona, nažalost, nije bila pozvana.

- Krivo mi je. Ja bih bila jako dobra pred stranim medijima. Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća - rekla je pevačica, a na pitanje kako joj se dopala tačka našeg ministra spoljnih poslova Dačića, JK je imala zanimljiv odgovor.

- Šta je pevao? „Osman-aga“? Ja sam negde pročitala da je Dačić rekao da ga teraju da peva i da igra. Ima ona jedna srpska izreka: „Teško žabu u vodu naterati.“ Samo, ovo je jedna talentovana bucmasta žaba - rekla je mala od skandala kroz šalu.

Ali Dačić se nije zaustavio na čuvenoj Bešlićevoj „Miljacki“ i turskoj pesmi - juče se pojavio snimak sa jedne zabave na kojoj peva hit Riblje čorbe „Lutka sa naslovne strane“.

Kurir / J. S.

Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IVICA DAČIĆ PEVA LUTKU SA NASLOVNE STRANE