Foto: Printscreen

NIŠTA NIJE POMAGALO

(VIDEO) NIJE IMALA DOVOLJNO NOVCA DA SE LEČI OD RAKA, A ONDA JE UPLATILA LOTO: Zbog onoga što se desilo, život joj se potpuno preokrenuo!

Državna pomoć nije bila dovoljna da žena koja ima četvrti stadijum raka, dobije sav novac koji je potreban. Jedan dan je rešila da uplati loto, a ceo život joj se naglo promenio.

Žena
> 20:19h

Osim što ima rak dojke, Dajen Bišop je pratila veoma loša sreća. Pomoć države nije mogla da pokrije sva njena dugovanja, kao ni rad u prodavnici, a nijedna hemoterapija nije pomagala.

Dajen je jednog dana odlučila da uplati tiket i dobila 1.500.000 miliona dolara, što je ceo njen život promenilo iz korena.

Doktori su rekli da je hemoterapija počela da deluje, a dobijeni novac je iskoristila da otplati hipoteku, da sebi kupi lekove i terapeutska pomagala, a deo je ostavila za svoja dva sina.

Žena koja i dalje nije izlečena otkrila je da joj je kroz težak period najviše pomogla molitva.

"Najviše su mi pomogli ljudi koji su dolazili u prodavnicu i molili se za mene. Mogu da umrem srećna, ali još uvek neću umreti", rekla je Dajen, koja se posvetila porodici i odustala od posla.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRUŽI RUKU: Kako sam našim sugrađanima vratila osmeh na lice?