Foto: Profimedia

NEKADA SU JE SVI VOLELI

MAKEDONKA PRIZNALA DA JE POSTALA HLADNA I SEBIČNA: Batalila sam fakultet, trošim novac kao luda, a evo zbog čega sam postala grozna osoba!

Žena

Makedonka je odlučila da prizna kako se oseća nakon raskida sa dečkom, koji ju je promenio iz korena.

"Bila sam vedra, nasmejana, borbena. Volela sam i voleli su me. Raskid veze, a ujedno i raspad prijateljstva me je slomio i postala sam tužna, bezvoljna, a na kraju hladna i sebična. Ništa me ne zanima, fakultet sam "batalila" ne ulažem uopšte u njega, jedan ispit sam dala za celu godinu, jer eto u fazonu sam šta će mi".

foto: Profimedia

"Trošim pare kao luda: Amerika, Rim, Paris, Zagreb, Beograd, na moru sam bila 3 meseca i sve to za manje od godinu dana. Opet nisam srećna. Ja sam postala razmažena iako nikad nisam bila, grozna sam i znate šta odlučila sam to da promenim. Jer ovo nisam ja."

foto: Profimedia

"Ja volim ljude, volim životinje, volim život i volim sreću! Nikad nisam mislila da mogu biti vako slomljena, ali eto od sada se menjam jer je to za moje dobro, za dobro moje majke i mojih prijatelja. Imam sve uslove da budem srećna a ja sam se uhvatila za onaj jedan što me slama. Volim i vas ljudi! Vreme je da se menjam na bolje, dosta sam stajala u mestu, odlučila sam da ulažem u sebe i želela sam to da podelim sa vama. Pozdrav iz Skoplja", napisala je iskreno devojka.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia