Foto: Damir Dervišagić/Promo

NJEGOVE REČI IZNENADILE SU SVE

POSLE BOKIJEVIH UVREDA OGLASIO SE ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Podigla se velika prašina, a evo šta su oni poručili legendarnom muzičaru!

Nakon što je legendarni klarinetista Božidar Boki Milošević uputio niz uvreda na račun članova žirija "Zvezda Granda", na srpskoj estradi se podigla velika prašina, a reči velikog muzičara iznenadile su sve koji su bili meta njegovih prozivki.

Stars

Međutim, Bokijev sin Milan je otkrio da je Milošević sve izjavio zbog narušenog zdravstvenog stanja i pozvao sve njegove kolege da imaju razumevanja, što su oni i učinili.

Naime, Dragan Stojković Bosanac je rekao da će o Bokiju uvek imati lepo mišljenje i da se nije naljutio na njega posle pogrdnih reči kojih je uputio na račun ekipe žirija kojem i on pripada.

foto: Printscreen

"Bokiju želim da što pre ozdravi! Uvek ću imati razumevanja za muzičara kao što je on i želim mu sve najlepše", rekao je Bosanac, sa kojim se složila i Viki Miljković.

"Cenim ga i poštujem i tako će zauvek biti! Želim mu brz oporavak i volela bih da ga vidim uskoro", kaže Viki.

foto: Printscreen

Snežana Đurišić, koja je više puta isticala da joj je Boki mnogo pomogao tokom karijere, kaže da ne postoji ništa što bi promenilo pozitivnu sliku o njemu.

"Bokiju ništa ne zameram, gajim veliko poštovanje prema njemu i tako će ostati", zaključila je Snežana.

foto: Damir Dervišagić

Saša Popović je bio nedostupan za komentar, a pre nekoliko dana je u emisiji "Ćirilica" izjavio da ne bi komentarisao Miloševićeve prozivke, ali da o muzičaru ima dobro mišljenje."

"Poštujem ga jer je profesor muzike i zaista ne bih komentarisao to što je izjavio", rekao je Popović dok Jelena Karleuša nije bila dostupna za komentar.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Alo, N.Marić)