Foto: Printscreen Facebook

užas

(FOTO) DETE SE VRATILO OD MAĆEHE I NIJE LIČILO NA SEBE: Majka se šokirala kada je videla ćerku, policija pokrenula istragu!

Jedna majka iz Ohaja objavila je na Fejsbuku nekoliko fotografija svoje ćerke zbog kojih je policija pokrenula istragu.

Planeta
> 08:19h

Kristina Džonson je objavila na svom profilu šta se dogodilo njenoj ćerki dok je bila u poseti ocu i maćehi.

foto: Printscreen Facebook

''Ovako je moja ćerka izgledala u nedelju kada sam je odvezla, a ove dve fotografije su posle vikenda kada su mi je dovezli natrag... I to zato što sam joj stavila pramenove na kosu za njezin rođendan'', napisala je Kristina uz fotografije.

Na jednoj njena ćerkakći Kelsi ima dugu kosu, a na drugoj je ošišana na kratko. Status je izazvao burne reakcije. Njihov bes prelio se i na Fejsbuk profil maćehe kojoj su ispod fotografija pisali komentare poput: "Baš je lepo imati dugu kosu, zar ne? Zašto imaš dugu kosu, ošišaj se..."

"Srećom živi izvan države, volela bih da je lično ošišam glavu. U Teksasu je to što je uradila napad. Ona nije moja ćerka i ne poznajem je, ali sam tako besna'', samo su neki od komentara.

Reagovala je i policija koja je pokrenula istragu zbog zlostavljanja deteta. U međuvremenu majčina prijateljica pozvala je Kelsi u svoj salon da izabere periku.

foto: Printscreen Facebook

Devojka je došla sa kapuljačom na glavi i bilo joj je neprijatno, a kako je ispričala njena majka, kada su joj stavili periku i našminkali je, vratio joj se osmeh na lice.

Kurir.rs/Buzzfeed.com

Foto printscreen Facebook